OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πήρε το χρίσμα η Νοτοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ και… τρέχει

Υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και διά στόματος Τσίπρα η Κατερίνα Νοτοπούλου, κάτι που σας είχε από καιρό αναφέρει το OTAVOICE με εκτενές ρεπορτάζ του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που ήταν ήδη γνωστό: Ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τώρα καλείται να κάνει έναν αγώνα δρόμου τόσο για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης όσο και για την έναρξη του προεκλογικού της αγώνα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

«Σ’ αυτή την πόλη με την πολύ βαριά ιστορία, την πολύτιμη κληρονομιά, όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για μια νέα Θεσσαλονίκη, σε μια κοινωνία, κοινωνικής δικαιοσύνης, παραγωγικής, δίκαιης ανάπτυξης», δήλωσε, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό, της υποψηφιότητάς της για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Η Θεσσαλονίκη μας είναι μια πόλη ανοιχτή, είναι μια πόλη δυνατή, είναι μια πόλη, που πρώτα και πάνω από όλα έχει ψυχή και από εδώ και στο εξής έχει και προοπτική. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία καλύτερη πόλη. Προχωράμε λοιπόν, προχωράμε όλοι μαζί», υπογράμμισε η κ. Νοτοπούλου.

Και μπορεί ο… γρίφος της Θεσσαλονίκης να λύθηκε ωστόσο παραμένει μεγάλο ερωτηματικό τι μέλλει γενέσθαι με τον Δήμο Αθηναίων, όπου επί τους παρόντος μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κάποιος.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice