OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ραχήλ Μακρή: «Η υποβάθμιση και απαξίωση της Κάντζας θα γίνει παρελθόν τον Μάιο του 2019»

Αντί πέντε χρόνια να μιλήσει για τα προβλήματα του Αγίου Νικολάου της Κάντζας, των Εργατικών Κατοικιών, να παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου του και να ακούσει τους δημότες όπως οφείλει, ο κ. Δήμαρχος Παλλήνης σε έναν προεκλογικό μονόλογο παρέα με υπαλλήλους μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας ανέλυσε τα ψεύτικα μελλοντικά του σχέδια για την κυκλοφορία για την REDS, για την αποχέτευση και δεν έπεισε κανέναν δημότη των περιοχών αυτών, ότι μπορεί να λύσει τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στον τόπο που επένδυσε τα όνειρα και την περιουσία του.

Αρνήθηκε να ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, για το σημαντικό θέμα της ανύπαρκτης ασφάλειας που έχει προκληθεί εξαιτίας της αδιαφορίας του, και έχει αποτέλεσμα στο να κατακλέβουν τα σπίτια των Δημοτών που ζουν με το φόβο.

Να ακούσει για την υποβάθμιση και την απαξίωση ενός από τα ομορφότερα προάστια της Αττικής.

Να τους πει, γιατί έχει εγκαταλειφθεί το άλσος στο Κέντρο της Κάντζας, το μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής αξίας εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το λιοντάρι της Κάντζας, το κτήμα Καμπά.

Είναι φανερό, ότι η παρούσα δημοτική αρχή όχι μόνο είναι ανίκανη να επιλύσει τα προβλήματα των Δημοτών, αλλά ότι λειτουργεί αλαζονικά και υποτιμά την νοημοσύνη τους.

Η Κάντζα, ο Άγιος Νικόλαος, οι Εργατικές Κατοικίες διαθέτουν εκτός από προβλήματα που θα καταγράψουμε ως νέα Δημοτική Αρχή και θα επιλύσουμε μέσα από δημοκρατικές ανοιχτές διαδικασίες διαλόγου και πλεονεκτήματα, όπως αρχαία ιστορία, χώρους πρασίνου που δημιουργούν τις προϋποθέσεις ανάπτυξής τους.

Στόχος, τόσο δικός μου όσο και της ομάδας με την οποία θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Παλλήνης, είναι να φτιάξουμε έναν Δήμο φιλικό και ανθρώπινο, που θα νοιάζεται και θα προστατεύει τους πολίτες του που θα δίνει σημασία σε κάθε πολίτη, που θα δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις και θα παρέχει εκείνα τα εργαλεία ώστε τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι νέοι, οι γυναίκες, οι άνδρες, της Ανθούσας του Γέρακα και της Παλλήνης, να είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στην πόλη που ζουν έχοντας ένα στήριγμα στα δύσκολα χρόνια που ζούμε και στα δυσκολότερα που έρχονται.

Όραμά μας, είναι να αναδειχθεί η πολιτιστική ιστορία του τόπου που ζούμε, να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και να περάσει εκτός συνόρων αποδεικνύοντας την λαμπρότητα και το μεγαλείο του υπέροχου αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μας που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία.

Η πόλη αλλάζει. Το παλιό φεύγει.

Ραχήλ Μακρή

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice