OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ραχήλ Μακρή: «Ως Υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης, δεσμεύομαι ότι τα Άτομα με Αναπηρία, θα αποτελούν πρωτεύοντα στόχο»

Στις 3 Δεκεμβρίου 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑμεΑ. Αυτή η μέρα ορίστηκε από τον ΟΗΕ, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην χώρα μας από τις εγκληματικές πολιτικές του πολιτικού συστήματος, διαχρονικά, αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ως Βουλευτής και Μέλος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, κατέθεσα μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου πλήθος Ερωτήσεων και παρεμβάσεων, μεταξύ των οποίων και την διεκδίκηση για την Συμπερίληψη των Ατόμων με Αναπηρία στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά στην πρόσληψη ανέργων στους Δήμους της χώρας, καθώς και την λήψη ευρύτερων μέτρων για την εφαρμογή των αρχών της μη διάκρισης λόγω αναπηρίας και της προσβασιμότητας στα άτομα με αναπηρία σε όλες τις δράσεις σχετικά με την Απασχόληση.

Ως Υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης, δεσμεύομαι ότι τα Άτομα με Αναπηρία, θα αποτελούν πρωτεύοντα στόχο. Η δημιουργική απασχόληση, η κοινωνική ένταξη και η στήριξη των οικογενειών, ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού και να αποφευχθεί η χρήση ιδρυματικής φροντίδας, αποτελούν για όλη την δημοτική παράταξη και εμένα προσωπικά στόχο ζωής.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσα

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Μ: Συνάντηση Αμανατίδη-Τριαντόπουλου για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας

otavoice

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice