OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ζέρβας: «Να παραιτηθεί από υπουργός η Νοτοπούλου»

Να αφοσιωθεί στα ζητήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης παραιτούμενη από τη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κάλεσε την Κατερίνα Νοτοπούλου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη δήλωσή του μάλιστα επισημαίνει αναφορικά με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου: “θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό”.

Η πλήρης δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

“Με αφορμή την επίσημη, πλέον, υποψηφιότητα της κα Νοτοπούλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και αφού την καλωσορίσουμε στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, θέλουμε να επισημάνουμε το εξής: θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό.

Μια τέτοια ενέργεια θα καταδείκνυε το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την πόλη. Οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου. Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης.

Ευχόμαστε και πάλι στην κα Νοτοπούλου καλή επιτυχία και να έχουμε έναν καλό αγώνα προς όφελος της Θεσσαλονίκης και των Θεσσαλονικέων”.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice