OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η «Νέα Πνοή» στηρίζει έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βριλησσίων

Η δημοτική παράταξη της «Νέας Πνοής» στα Βριλήσσια του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Πισιμίση στηρίζει το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη με διάφορες πρωτοβουλίες που ανά διαστήματα διοργανώνει.

Σαν αυτή που πραγματοποιήθηκε παραμονές πρωτοχρονιάς με τη δράση «Στολίζουμε το δέντρο της Αγάπης» με τη συγκέντρωση συσκευασιών ελαιόλαδου τις οποίες παρέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βριλησσίων.

Όπως αναφέρει και η σχετική ενημέρωση: «Αντιπροσωπεία της “Νέας Πνοής” στα Βριλήσσια με επικεφαλή τον Γιάννη Πισιμίση  παραδώσαμε σήμερα συσκευασίες ελαιολάδου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας. Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους κατά την ημέρα της δράσης μας “Στολίζουμε το δέντρο της Αγάπης”  που πραγματοποιήθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Η κίνηση ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας εκτός από ουσιαστική σε βοήθεια είναι και συμβολική για να δείξει στους δημότες ότι οφείλουμε από το περίσσευμα μας , ακόμη και να στερηθούμε κάποιες απολαύσεις να στηρίζουμε την δράση του , η οποία απευθύνεται σε ανύμπορους συμπολίτες μας. Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή και ο ανθρωπισμός είναι αυτός που μας διαφοροποιεί και ενισχύει την κοινωνική συνοχή».

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη των εκδηλώσεων για τη “Ναυτική Εβδομάδα 2024” στην Καλαμάτα

otavoice

Μήνυση Κουρέτα σε Μπέο για απειλή, δυσφήμιση και εξύβριση

otavoice

Αρχίζουν οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας στο λιμάνι του Ναυπλίου

otavoice

Υπεγράφη η σύμβαση με τον Ιατρό Εργασίας στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

otavoice

Π.Ι.Ν: Ανάθεση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του υδρογραφικού δικτύου της Π.Ε. Ζακύνθου

otavoice

Ελεύθερη πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Βριλησσίων

otavoice