OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μαρινάκης: «Ηχηρό μήνυμα αντίστασης στο ξεπούλημα της χώρας»

«Δεν μπορούμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει, εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» με αφορμή το νέο έτος, στην κατάμεστη αίθουσα RED 1925 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε μια καταγραφή των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Πειραιά, καθώς και στα έργα που φέρουν την προσωπική σφραγίδα του προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην διάρκεια τελετής για την κοπή της πίτας του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στην αίθουσα RED 1925 του Γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος πραγματοποίησες μια ιδιαιτέρως δυναμική παρέμβαση όσον αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή και τα όσα συμβαίνουν σ’ αυτή.

«Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας ευχηθώ για το 2019, να έχουμε υγεία και με το καλό οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν. O χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και πλέον συμπληρώνονται σχεδόν 5 χρόνια θητείας της Δημοτικής μας Αρχής. Πιστέψτε με, νιώθω πως είναι σαν χθες που φτιάξαμε το ψηφοδέλτιό μας και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Πειραιά μας.

Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε ό,τι μπορούσαμε, χωρίς κανένα όφελος και καμιά δεύτερη σκέψη. Σήμερα μου έστειλαν ένα βίντεο, το οποίο δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να το προβάλουμε. Πρόκειται για ένα πραγματικά χαρακτηριστικό βίντεο, άκρως χιουμοριστικό, που έχει να κάνει με τους κυβερνώντες κι αυτά που λέγανε πριν τις εκλογές, όσον αφορά το λιμάνι του Πειραιά, όπου τελικώς έπραξαν τα ακριβώς αντίθετα.

Είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος όταν είχε έρθει προεκλογικά στον Πειραιά την ημέρα που μίλησε και η κα Δούρου και ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δρίτσας, φώναζε σαν σύγχρονος λαοπλάνος στον πειραϊκό λαό να μην παραδοθεί ο Δήμος σε επιχειρηματικά συμφέροντα, γιατί δήθεν ο συνδυασμός μας ήθελε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και καλούσε τους δημότες να αντισταθούν» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θα πρέπει λοιπόν από εδώ, από τον Πειραιά, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει, εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν χάσει ξεκάθαρα την κοινωνική πλειοψηφία και παρόλα αυτά δεσμεύουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, σε κάτι το οποίο δεν έχει γυρισμό. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα γεγονός που πρέπει αν μη τι άλλο να μας προβληματίσει και να μας κινητοποιήσει. Ας κάνουμε λοιπόν έστω και μια μικρή αντίσταση, για να το δουν όλοι στη χώρα μας σαν ένα παράδειγμα. Είναι απαράδεκτο να τους αφήνουμε να αλωνίζουν και να κάνουν όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά. Είναι ψεύτες, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι πατριωτισμού. Βλέπετε τώρα τι γίνεται, πώς ξεπουλάνε την πατρίδα μας και δεν είναι μόνο αυτό, είναι θρασύτατοι και δεν το κρύβουν κιόλας.

Αυτό όμως στο οποίο πρέπει να σταθούμε, είναι τι κάνουμε εμείς. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως όταν κάτι είναι δίκαιο, οφείλουμε να το φωνάζουμε λίγο πιο δυνατά. Μπορεί αυτό να μας δημιουργεί ενίοτε προβλήματα κι εμένα γνωρίζετε πολύ καλά, ότι προσωπικά μου έχει προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Η δικαίωση όμως έρχεται πάντα και υπό αυτές τις συνθήκες είναι ακόμη πιο γλυκιά».

 

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice