OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο πρώην Αντινομάρχης και Αρχιτέκτονας Κώστας Φιλοκώστας υποψήφιος σύμβουλος με τον Γιώργο Νταντάμη στην Κατερίνη

Μια σημαντική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη “Ανανέωση Τώρα” αποτελεί η περίπτωση του Αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Φιλοκώστα.

Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός που έχει διατελέσει Αντινομάρχης Πιερίας , επιστήμονας με τεχνοκρατικές περγαμηνές δίνει ένα σημαντικό αβαντάζ στο συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη. Πέρα από την αυτοδιοικητική εμπειρία ο Κωνσταντίνος Φιλοκώστας δραστηριοποιήθηκε έντονα τα τελευταία 6 χρόνια με την κεντρική πολιτική σκηνή και έχει αποκτήσει δυνατά ερίσματα στην κοινωνία της Κατερίνης αλλά και της Πιερίας γενικότερα.

Σε επικοινωνία που είχε το OTAVOICE μαζί του μας ανέφερε ότι η επιλογή του ήρθε μετά από μια ώριμη σκέψη, γνωρίζοντας πολύ καλά τον επικεφαλής του συνδυασμού και την ακεραιότητα του και αποφάσισε να συστρατευτεί με αποκλειστικό γνώμονα να μπορέσει να αλλάξει η νοοτροπία στην διοίκηση του Δήμου.

Στην σχετική ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο Κώστας Φιλοκώστας ανέφερε: «Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης, δηλώνω τη συστράτευσή μου στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη που ηγείται του συνδυασμού “Ανανέωση τώρα” για τον Δήμο Κατερίνης με γνώμονα και κριτήριο την ανιδιοτέλεια και τη θέληση για προσφορά στην Τοπική κοινωνία μας. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους, είναι η ώρα για σωστές αποφάσεις και σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Φιλοκώστας Κωνσταντίνος

Αρχιτέκτων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice