OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Σπ. Βούγιας παρουσίασε τους 30 πρώτους υποψηφίους της παράταξης “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”

Τους 30 πρώτους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη” παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας, μαζί με τον Νίκο Νυφούδη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

«Κλείσαμε το μισό μας ψηφοδέλτιο και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με άξιους Θεσσαλονικείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την στήριξη των κομμάτων, όμως δεν εξαρτόμαστε από τα κόμματα εμείς προχωράμε τη δουλειά και χαιρόμαστε όταν θεσμικά μας στηρίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι κι το ΚΙΝΑΛ απόψε αύριο θα εκδηλώσει την στήριξή του», ανέφερε ο κ. Βούγιας.

«Σε 15 μέρες θα παρουσιάσουμε και άλλους υποψήφιους και το πρόγραμμά μας. Ξεκινήσαμε  εξορμήσεις τα δημοτικά διαμερίσματα. Η επικοινωνία με τον πολίτη είναι ουσιαστική», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Νυφούδης.

Οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Μαίρη Ακριτίδου, Κώστας Βελίκος, Ασπασία Γιαννουσοπούλου, Νίκος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Δαρδιώτης, Ευβουλη Δημόγλου, Νίκος Δοϊρανλής, Αντώνης Ζιαπώνης, Ιορδάνης Κατατζάς, Αντώνης Καρούμπης, Θεοδώρα Λειψηστινού, Έλλη Μανώλα, Μιχάλης Μήττας, Γιώργος Μουμουζιάς, Δημήτρης Παδιώτης, Όθων Παπαδόπουλος, Περίανος Πετρόπουλος, Νίκος Πιστοφίδης, Νάσερ Ραμαντάνης, Ράνια Σαλπιστή, Ναταλία Σλιάρα, Ελένη Σπάρτση, Λίλα Συροπούλου, Μιχάλης Τσάϊκος, Μαρία Τσιουτάνη, Μιχάλης Τσιώτας, Κώστα Χαριτωνίδης, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice