OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Σε ετοιμότητα παραμένει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την κακοκαιρία

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί εδώ και μέρες όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τις τελευταίες ώρες.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της είναι σε συναγερμό και έτοιμες να συνδράμουν με όλα τα διαθέσιμα μέσα για να κρατηθεί ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο αλλά και να παρέχει τις υπηρεσίες της όπου κι αν χρειαστεί. Παράλληλα η Περιφέρεια εφιστά την προσοχή στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και στις επισκέπτες μιας και τις επόμενες μέρες θα επικρατήσουν συνθήκες ολικού παγετού και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε στην τελευταία της ενημέρωση τα εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών.

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 2ο χλμ εώς και το 46ο χλμ της Εθνικής οδού Γρεβενών – Τρικάλων.

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 120ο χλμ (Α/Κ 07Β Παναγιάς) εώς το 181ο χλμ (Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) της Εγνατίας οδού (Α2).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Καστοριάς.

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο.

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 181ο χλμ ( Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) εώς το 227ο χλμ ( Α/Κ 13 Πολυμύλου) της Εγνατίας οδού (Α2).

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 7,5 τόνων, από το 25ο χλμ εώς το 50ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Φλώρινας, πλην του οδικού δικτύου λεκανοπεδίου Πρεσπών.

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων από το 20ο έως το 30ο χλμ της Επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίαςwww.hellenicpolice.gr.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice