OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Σύμβαση 2,1 εκ. ευρώ για την Έξυπνη Εξειδίκευση που αφορά τα ιδρύματα της Κρήτης υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης

Σύμβαση προϋπολογισμού 2.100.000 υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, για συνολικά δέκα προτάσεις από ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα του νησιού, στο πλαίσιο της Έξυπνης Εξειδίκευσης, με στόχο τη σύνδεση των ιδρυμάτων και των ερευνών τους με τον ιδιωτικό τομέα.

«Είναι μία σημαντική στιγμή για την Περιφέρεια, γιατί δεν ήταν ένα εύκολο εγχείρημα η Έξυπνη Εξειδίκευση. Για πρώτη φορά μπήκε από πλευράς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ όλα τα επόμενα χρόνια θα ακούμε για την Έξυπνη Εξειδίκευση, την Έρευνα, την Τεχνολογια και την Καινοτομία.

Νιώθουμε ικανοποίηση γιατί βγαίνουν τα πρώτα δέκα έργα, που είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί υπάρχουν και μεταξύ των ιδρυμάτων της Κρήτης συμπράξεις, άρα είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουν και θεωρούμε ότι θα δώσουμε τα αποτελέσματα, τα οποία χρειάζονται για να μπορούμε να πάμε στη δεύτερη φάση που αφορά τη σύμπραξη των ιδρυμάτων με τον ιδιωτικό τομέα».

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice