OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

All Star 2019: Η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει το μπάσκετ (BINTEO)

Η Θεσσαλονίκη ύστερα από 23 χρόνια υποδέχεται ξανά το ΕΚΟ All Star Game!

Η «Μητρόπολη της Πορτοκαλί Θεάς» γιορτάζει την επέτειο των 100 ετών του ελληνικού μπάσκετ στην ΧΑΝΘ την Παρασκευή (8/2) και στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (9/2 με ελεύθερη για το κοινό είσοδο) και την Κυριακή (10/2) μαζί με τους καλύτερους Έλληνες, ξένους παίκτες της Betshop Basket League και το φαντασμαγορικό show του ΕΚΟ All Star Game: Τα μουσικά συγκρότημα VEGAS και KINGS, τους Dunking Devils, τις cheerleaders της Ζαλγκίρις και τους νικητές του διαγωνισμού «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» «Εν Χορώ»! #allstar2019.

Απ. Τζιτζικώστας: «Η Θεσσαλονίκη έδωσε πολλά στο άθλημα»

Την καθοριστική συμβολή της Θεσσαλονίκης στη διάδοση και την εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για τη διοργάνωση.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε σχετικά: «Το All Star Game επιστρέφει στη μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ τη Θεσσαλονίκη, 100 χρόνια μετά με τους πρώτους αγώνες το 1919. Η ΧΑΝΘ ήταν εκείνη που το καλλιέργησε πρώτη στη χώρα. Η Θεσσαλονίκη έδωσε πολλά στο άθλημα και στον κόσμο του μπάσκετ. Ιστορικές ομάδες ΧΑΝΘ, Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, ΜΕΝΤ, ΒΑΟ, Μακεδονικές. Σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις, Πρωταθλήματα Ελλάδας και ευρωπαϊκούς τίτλους. Είναι τόσοι πολλοί οι σπουδαίοι αθλητές που προέκυψαν, οι προπονητές, τα στελέχη, οι παράγοντες. Είναι κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Άνθρωποι που αποτέλεσαν πρότυπα για χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα. Άνθρωποι που σημείωσαν αυτές τις διακρίσεις.

Θυμηθείτε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice