OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αποσύρθηκε από τις εκλογές στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης η δημοτική σύμβουλος Βασιλική Κομπορόζου

Με μια ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δημοτική σύμβουλος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Βασιλική Κομπορόζου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις δημοτικές εκλογές λόγω προσωπικού κωλύματος και ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει ως ενεργός πολίτης στην αγαπημένη της πατρίδα από την όποια θέση βρεθεί στη συνέχεια.

Η Βασιλική υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια ενώ είχε ανεξαρτητοποιηθεί πριν ένα χρόνο περίπου μιας και δε είχε τις ευκαιρίες να δραστηριοποιηθεί όπως θα ήθελε από τη δημοτική αρχή που ήταν σύμβουλος της. Τελικά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της και η μόνιμη διαμονή της στην πρωτεύουσα την αναγκάζουν να πάρει μια σωστή απόφαση, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον τόπο τους.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Η αγάπη μου για τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και ιδιαίτερα για το χωριό μου είναι δεδομένη και αυτό γίνεται φανερό από τη διάθεσή μου να ασχοληθώ, μέχρι σήμερα, με τα κοινά ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Θα ήθελα να εκφράσω την απεριόριστη εκτίμησή μου, σε όλους του υποψηφίους δημάρχους που επικοινώνησαν μαζί μου το τελευταίο διάστημα και μου παρέθεσαν το όραμά τους ζητώντας να συστρατευτώ μαζί τους στο ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσουν. Η εμπιστοσύνη τους με τιμά και τους ευχαριστώ ειλικρινά.

Δυστυχώς οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό, δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο ενεργά, όσο θα επιθυμούσα, με αποτέλεσμα να μη δεχτώ την τιμητική πρόταση να ενταχθώ σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο. Δηλώνω ότι θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι πάντα δίπλα στο Δήμο μας, έτοιμη να προσφέρω τη βοήθειά μου και τις υπηρεσίες μου όποτε αυτό μου ζητηθεί.

Καλούς και αξιοπρεπείς αγώνες να έχετε.

Με σεβασμό,

Βασιλική Κομπορόζο».

Σχετικά Άρθρα

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice

Μ. Βακαλόπουλος: Βασική προτεραιότητα ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

otavoice

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice