OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δ. Ωρωπού: Κοπή πίτας Δ.Ε. Καλάμου και Καπανδριτίου και εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου

Στην κατάμεστη ανακαινισμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου ΔΕ Καλάμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Δημοτικών Ενοτήτων Καλάμου και Καπανδριτίου καθώς και τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο στο Δήμο Ωρωπού.

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Δημ. Ρούσση, υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους σε μια συγκινητική και ζεστή εκδήλωση. Χαρούμενη πινελιά η χορωδία της παιδικής χορευτικής ομάδας Καπανδριτίου, με τη δασκάλα τους κα. Βάσω Πούλιου και η παιδική χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου με τη Διευθύντρια κα. Ζορμπά.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το μεγάλο ευεργέτη του τόπου μας προσφέρθηκαν στον κ. Μαρτίνο μια ασημένια εικόνα αντίγραφο του «Άξιον Εστί» από τον Δήμαρχο Ωρωπού, ένα πιστό αντίγραφο του παραδοσιακού αρβανίτικου κοσμήματος (γιρντάνι) και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλάμου Αττικής (Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α.) και συμβολικά δώρα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους: Οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος και κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Ιωάννα Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αχαρνών και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Πατούλη, κ. Αθανάσιος Κατσιγιάννης, ο πολιτευτής κ. Πετρόπουλος, η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, κα. Βάσω Κόλλια, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και Νομικών Προσώπων, και πλήθος κόσμου που πάντα στηρίζει και τιμά τις εκδηλώσεις της Δημοτικής Αρχής.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε αυτό που είπε ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Ρούσσης στο σύντομο χαιρετισμό του: «Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε έναν Μεγάλο Άνθρωπο, τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο. Να σας έχει ο Θεός καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε».

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice