OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μεσολογγίου: Στο πλευρό του Ν. Καραπάνου η Μαρία Τσιρογιάννη-Παναγοδήμου

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καλωσόρισε στο Συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας» την κυρία Μαρία Τσιρογιάννη – Παναγοδήμου, Εκπαιδευτικό  ΓΕΛ Αιτωλικού, Πτυχιούχο Φιλοσοφικής Σχολής του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας.

Σε δήλωσή της η κυρία Μαρία Τσιρογιάννη – Παναγοδήμου αμέσως μετά την ανακοίνωση της από τον Δήμαρχο σημείωσε: «Σε αυτές τις εκλογές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν για το σύνολο. Ας κάνουμε τη διαφορά. Ας διαλέξουμε με κριτήριο την ικανότητα και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Ας ψηφίσουμε ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στα όργανα και τους θεσμούς για την πρόοδο του τόπου μας και όχι για να εξασφαλίσουν οπαδούς τα πολιτικά κόμματα.

Μπορούμε να επιλέξουμε ανθρώπους που δε στοχεύουν απλώς στην άνοδο της δικής τους δημοτικότητας, ούτε αυτούς που εκμεταλλεύονται την ανταλλαγή εξυπηρετήσεων, αλλά εκείνους που λογικά και ακριβοδίκαια θα εργάζονται βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας. Ας δώσουμε προβάδισμα σ’ αυτούς που θα χαράξουν πορεία και θα παράγουν έργο και όχι σ αυτούς που μόνο θα κρίνουν και θα επικρίνουν. Σ αυτές τις εκλογές διαλέγουμε εκείνους που θα διοικήσουν με συνέπεια, σεβασμό και ευθύνη».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice