OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο πιο παλιός αυτοδιοικητικός της Μεσσηνίας έτοιμος για μια ακόμη εκλογική πρόκληση

Ετοιμάζεται για ακόμη μια εκλογική μάχη, τον Μάιο και αναμένεται να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ.

Πρόκειται για τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη που είναι ο παλαιότερος αυτοδιοικητικός στον νομό Μεσσηνίας έχοντας δημιουργήσει μια… παράδοση γύρω από το όνομα του.

Ο Δημήτρης Καφαντάρης τα τελευταία 25 χρόνια εκλέγεται ανελλιπώς σε όλες στις βαθμίδες της τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος Μεσσήνιος δήμαρχος που κατέχει την θέση του Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ.

Για τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες, από το 1994 έως και το 2010, ήταν μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας και Αντινομάρχης ενώ από το 2010 έως και σήμερα εκλέγεται Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου ΠύλουΝέστορος.

Ο Δημήτρης Καφαντάρης κατέχει ένα μοναδικό και ακατάρριπτο ρεκόρ, καθώς έχει δώσει έξι συνεχόμενες και νικηφόρες εκλογικές μάχες. Βέβαια τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και το γεγονός ότι τον εμπιστεύονται οι πολίτες και τον εκλέγουν όλα τα χρόνια κάτι σημαίνει.

Η απάντηση είναι απλή μιας και είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, δουλεύει πολύ και δίνει λύσεις σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και ταλαιπωρούν τον πολίτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι επί της δημαρχίας του ο Δήμος Πύλου – Νέστορος κατέχει ακόμα ένα ρεκόρ καθώς είναι από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα, βάση πληθυσμού, σε ενταγμένα έργα, σε προγράμματα, ενώ γενικά στο Δήμο από το 2011 έως σήμερα να έχουν εκτελεστεί και εκτελούνται και θα είναι έτοιμα προς δημοπράτηση αλλά και ένταξη έργα πάνω από 80 εκατ. ευρώ.

Ο Δημήτρης Καφαντάρης ετοιμάζεται για ακόμη μια εκλογική πρόκληση στις εκλογές του Μαΐου και αναμένεται να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Συναντήσεις Φ. Ζαΐμη με τους Πρέσβεις Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας

otavoice

Π.Δ.Μ: Συνάντηση Αμανατίδη-Τριαντόπουλου για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας

otavoice

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice