OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Ο Χρ. Γιαννούλης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της ΕΡΤ3 Χρήστο Γιαννούλη επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και προσθέτει: «Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία».

Το όνομα του Χρ. Γιαννούλη έπαιζε δυνατά τις τελευταίες μέρες, μετά τις φήμες που οργίαζαν για τον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Απόστολο Αντωνούδη, ωστόσο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκρίνανε την περίπτωση του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ-3.

Ο Χρήστος Γιαννούλης συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που αναζητούσαν στην Κουμουνδούρου ενώ έχει και παρουσία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς το 2014 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 27%.

Σχετικά Άρθρα

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice