OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Π. Ψωμιάδης: «H εξωστρέφεια της πόλης ξεκινά από το σεβασμό στους πολίτες της»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε σχετική του δήλωση, τα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα βρίσκονται σε οικτρή κατάσταση, σε πολλά σημεία του Δήμου αλλά «Εμείς μιλάμε με το έργο μας, έχουμε καταθέσει τα διαπιστευτήρια μας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και οι Θεσσαλονικείς ξέρουν πως θα έχουν από την 1η Σεπτεμβρίου μια δημοτική αρχή – σύμμαχο στο πλευρό τους, βάζοντας τέλος στην αδιαφορία, στην αλαζονεία και στον αυταρχισμό μιας διοίκησης που επένδυσε».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έχω επανειλημμένα τονίσει πως η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη συνιστά για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Ξεκινάμε από τα βασικά, ώστε να φτιάξουμε ένα δήμο όπου να αξίζει κανείς να ζει. Καλά και άγια τα οράματα και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, οφείλουμε όμως πρώτα να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα προβλήματα που χρονίζουν και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης.

Αρχίζουμε από τα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα που βρίσκονται σε οικτρή κατάσταση, σε πολλά σημεία του δήμου. Βιώνουμε όλοι μας μια απογοητευτική πραγματικότητα. Δρόμους γεμάτους επικίνδυνες λακκούβες και ¨σαμαράκια¨, φωτεινούς σηματοδότες και πινακίδες ΚΟΚ που τους κρύβουν κλαδιά δέντρων, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, που αποτελούν πραγματικό κίνδυνο-θάνατο για οδηγούς και πεζούς.

Η εξωστρέφεια μιας πόλης ξεκινά από το σεβασμό προς τους δημότες της. Εμείς μιλάμε με το έργο μας, έχουμε καταθέσει τα διαπιστευτήρια μας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Και οι Θεσσαλονικείς ξέρουν πως θα έχουν από την 1η Σεπτεμβρίου μια δημοτική αρχή – σύμμαχο στο πλευρό τους, βάζοντας τέλος στην αδιαφορία, στην αλαζονεία και στον αυταρχισμό μιας διοίκησης που επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια μόνο στην επικοινωνιακή προβολή της».    

Σχετικά Άρθρα

Σε κλίμα κατάνυξης η Αποκαθήλωση στο Σικάμινο Ωρωπού

otavoice

Εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δ. Ωραιοκάστρου – Συνιστάται στους πολίτες να είναι προσεκτικοί

otavoice

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Γερμανικού Δημοσίου στην Ιταλία κατά της εκτέλεσης της απόφασης του Διστόμου!

otavoice

130 διατακτικές επιταγές για το Πάσχα παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η τήρηση της νομιμότητας είναι βασική υποχρέωσή μας απέναντι στους πολίτες»

otavoice

Μ. Παρασκευή: Ημέρα σιωπής και κατάνυξης – Ολοκληρώθηκαν οι τελετές Αποκαθήλωσης σε όλη τη χώρα

otavoice