OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Κενταύρου Βριλησσίων

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του ο αθλητικός σύλλογος ποδοσφαίρου Κένταυρος Βριλησσίων σε μια αίθουσα που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους γονείς τους φίλους αλλά και σύσσωμη την αυτοδιοικητική πλευρά της πόλης.

Ο πρόεδρος Μανώλης Μανίκας αφού αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου, που το ανδρικό τμήμα πρωταγωνιστεί και θα ανέβει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών και έκανε μνεία στις σημαντικές ελλείψεις σε αθλητικές υποδομές στην πόλη, έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος  Βριλησσίων κ.Ξένος Μανιατογιάννης , ο τεως Δήμαρχος κ. Κώστας Ιωαννίδης, ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Πισιμίσης, ο  επικεφαλής της παράταξης «Βριλήσσια Δυνατά» κ. Αργύρης Ντινόπουλος οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τάσος Δημητρίου και κα. Κατερίνα Χρυσοπούλου, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη κ. Λουκία Κεφαλογιάννη καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Νέα Πνοή και επί σειρά ετών μέλος του Κενταύρου κ. Αθανάσιος Μπέλτσος.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη (του οποίου ο υιός συμμετέχει στην Ακαδημία ποδοσφαίρου) ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε μερικά γνωστά τραγούδια με τον προπονητή Άγγελο Εμμανουηλίδη να διαπρέπει για τις χορευτικές του ικανότητες.

 

Σχετικά Άρθρα

Το αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου εγκαινίασε η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

otavoice

ΠΔΕ-Β. Γιαννόπουλος : «Οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική θωράκιση σε προτεραιότητα»

otavoice

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος στη Ρακίτα Αχαΐας

otavoice

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού σε γειτονιές, πλατείες και σχολεία της Πάτρας

otavoice

«Συμπολιτεία»: Οι πολίτες μας αποκτούν έναν χώρο «στολίδι» στη Νέα Πεντέλη

otavoice

Συνάντηση Λέντζα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

otavoice