OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Προϊστάμενος του Δήμου Βριλησσίων σε ρόλο συκοφάντη δημοτικής παράταξης-Μήνυση καταθέτει ο Γ. Πισιμίσης

Σε μια αψυχολόγητη ενέργεια που υποκρύπτει σκοπιμότητα προέβη ο προϊστάμενος υπηρεσιών του Π.Α.Ο.ΔΗ.Β. κ. Νικόλαος Γεωργιάδης με έγγραφό του στο οποίο καταλογίζει βίαιη συμπεριφορά στον Γιάννη Πισιμίση και στα στελέχη της Νέας Πνοής κατά εργαζομένου.

Ο επικεφαλής της Νέας Πνοής Γιάννης Πισιμίσης δημοσιοποίησε την καταγγελία του προϊσταμένου και άφησε σαφείς αιχμές ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης μιας και τα όσα περιγράφει αποτελούν μυθεύματα και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν από την άρνηση συνεργασίας του συγκεκριμένου να μπορέσει ο συνδυασμός της Νέα Πνοής να προετοιμάσει την παραμονή της κεντρικής του εκδήλωσης στο πνευματικό κέντρο Βριλησσίων. Με υπεκφυγές και προσχώματα από το θέρετρο της Αράχωβας που παραθέριζε ταλαιπώρησε επί ώρες τους τεχνικούς της εκδήλωσης και τα μέλη του συνδυασμού που δεν είχαν την δυνατότητα χρήσης της αίθουσας, λόγω αδυναμίας προσωπικού, όπως ισχυρίστηκε. Ενώ πέρασαν 6 μέρες από την ημέρα του δήθεν επεισοδίου (2/2) εμφανίζεται σήμερα 8/2 να καταγγέλλει βίαιη συμπεριφορά κατά της υπαλλήλου.

Γιατί όμως χρειάστηκαν 6 εργάσιμες ημέρες για να κάνει την αναφορά του ο προϊστάμενος των υπηρεσιών; Παραθέριζε στην Αράχωβα ή πήρε από κάποιους εντολή να δημιουργήσει κλίμα κατά του υποψήφιου δημάρχου; Κάνοντας ρεπορτάζ διαπιστώσαμε ότι η συγκεκριμένη εργαζομένη ενώ στο περιβάλλον τους τόνισε πως δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα εμφανίστηκε να έχει κάνει καταγγελία κατά των στελεχών της Νέας Πνοής. Όπως μας ανέφεραν, έχουν διαπιστωθεί προσπάθειες παρέμβασης έτσι ώστε να προβούν οι υπάλληλοι του Δήμου σε καταγγελίες.

Φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες επικρατεί κάποιος πανικός στην πόλη και αυτός σχετίζεται με την δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός του νεαρού Αρκάδα. Μάλιστα ο Γιάννης Πισιμίσης και η Νέα Πνοή εξήγγειλαν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του προϊσταμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και κατά όποιων τον καλύπτουν ή τον νουθετούν.

Σε ανακοίνωση του ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρει:

«Ο προϊστάμενος υπάλληλος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Γεωργιάδης, προέβη πριν από λίγο σε επιστολή διαμαρτυρίας εναντίον μου και συνεργατών μου περί δήθεν απειλών που δέχτηκε η φύλακας του Πνευματικού Κέντρου (με την οποία διατηρώ προσωπικά άριστες και φιλικές σχέσεις) προκειμένου να μας ανοίξει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου για δοκιμή της βίντεο παρουσίασης που θα κάναμε μια μέρα πριν την εκδήλωση του συνδυασμού μας στις 3/2. Την επιστολή διαμαρτυρίας αυτή επισυνάπτω προς ενημέρωση. Επειδή το περιεχόμενό της είναι απολύτως ψευδές, παντελώς εκτός πραγματικότητας και συκοφαντικό καλώ τον κύριο Γεωργιάδη να την αποσύρει.

Ειδάλλως του θέματος θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Οι σχέσεις μου με τους υπαλλήλους του Δήμου ήταν όλα αυτά τα χρόνια απολύτως αρμονικές, οικοδομημένες στο στοιχείο του αλληλοσεβασμού. Έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Τον συγκεκριμένο κύριο όμως, που θέλω να πιστεύω ότι κινείται αυτοβούλως και όχι έπειτα από εντολές πολιτικών του προϊσταμένων, οφείλω να τον ενημερώσω ότι τόσο ο νομικός όσο και κυρίως ο ηθικός μας πολιτισμός δεν επιτρέπουν συμπεριφορές σαν την δική του».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice