OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Στην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στη διοίκηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μία καλή και δημιουργική χρονιά και εξήρε τη λειτουργία του κάνοντας λόγο για ένα νοσοκομείο «πρότυπο» με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφενός για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και αφετέρου για να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες δομές  και υποδομές στους τομείς της υγείας και της ευεξίας ώστε η Αττική να μπορέσει να αναδείξει τη δυναμική της σε αυτόν τον τομέα.

Δυστυχώς η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν έκανε τίποτα στο τομέα της πρόληψης και της στρατηγικής αναβάθμισης των δομών της υγείας. Και σε αυτόν τον τομέα ακολούθησε το μοτίβο των εξαγγελιών για προγραμματικές εκατομμυρίων, χωρίς αντίκρισμα. Όμως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στο λαϊκισμό και στη δημαγωγία.

Η Αττική που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας, πρέπει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο».

photo sismanogleio 1photo sismanogleio 1

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ωραιοκάστρου: Η “χρυσή εποχή” του Ελληνικού Κινηματογράφου από την «Εστία Φιλαδελφέων»

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω δημιουργεί Μητρώο Εθελοντών

otavoice

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice