OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Βελτιώσεις στον “Κλεισθένη Ι” ζητά ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ

Βελτιώσεις στο “Κλεισθένη Ι” για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου ζητά ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου με επιστολή του στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Ο κ. Κυρίζογλου, επισημαίνει ότι “υπάρχουν εκκρεμότητες και ασάφειες που δημιουργούν συγχύσεις και αναστατώσεις στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και στους απλούς ψηφοφόρους”. Παράλληλα, τονίζει ότι “η διεξαγωγή των 4πλων (ευρωπαϊκών, περιφερειακών, δημοτικών και κοινοτικών) εκλογών της 26ης Μαΐου 2018 δεν απαιτεί μόνον την αριθμητική αύξηση των, ανά την χώρα, εκλογικών τμημάτων με την αντίστοιχη ανά τμήμα μείωση του αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, αλλά απαιτεί την έγκαιρη εξεύρεση και κατάλληλη προετοιμασία” για μια ακόμη σειρά θεμάτων.

Σε αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η εξασφάλιση του απαραίτητου αριθμού αιθουσών, η διάθεση και κινητοποίηση σημαντικά μεγαλύτερου, σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αριθμού δημοτικών υπαλλήλων, και η μέριμνα των Δήμων για την παροχή στοιχειώδους διατροφής στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Βρισκόμαστε στο πλευρό Καθηγητών και Γονέων & Κηδεμόνων

otavoice

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice