OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δυναμικό ξεκίνημα Γιώργου Παπανικολάου στη Γλυφάδα

Σάββατο, 16 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα,  ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Ππανικολάου παρουσιάσε τον συνδυασμό του “Η Γλυφάδα μας”  για τις δημοτικές εκλογές στις οποίες θα διεκδικήσει εκ νέου το δημιαρχιακό αξίωμα.

Στην εκδήλωση που συμμετείχε πλήθος κόσμου ο Γιώργος Παπανικολάου αναφέρθηκε στην πρώτη θητεία του και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας. Παράλληλα παρουσίασε τα μέλη του θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης και ζήτησε από τους δημότες να τους εμπιστευτούν για μια ακόμη θητεία έτσι ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο τους για την Γλυφάδα του 2023.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν πολλά επώνυμα στελέχη της πολιτικής σκηνής , αυτοδιοικητικοί και σημαντικά πρόσωπα της κοινωνικής ζωής του τόπου. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας που πρόσφατα έγινε και μπαμπάς έδωσε το εναρκτήριο σήμα εκκίνησης της προσπάθεια τους , η οποία ζήτησε να επικεντρωθεί στα αυτοδιοικητικά ζητήματα της Πόλης , κάνοντας λόγο για ευκαιρίες και προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας να κάνουμε την Γλυφάδα ακόμη πιο λαμπερή.

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice