OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση: Έπεσε και το τελευταίο «φύλλο συκής» από την ψευδεπίγραφη «ανεξαρτησία» τους

Η παράταξη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στους υποψήφιους για το χρίσμα του Περιφερειάρχη.

“Είναι ενδιαφέρουσα η αντίληψη κάποιων οι οποίοι, ρίχνοντας «κλεφτές ματιές» στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση», χρησιμοποιώντας λέξεις και προτάσεις που πριν λίγο καιρό δεν υπήρχαν καν ως αναφορές στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, και βασιζόμενοι σχεδόν αποκλειστικά στην… αδρά χρηματοδοτούμενη επικοινωνιακή τους πολιτική της φιέστας και των χειροκροτητών, την ίδια στιγμή να επαγγέλονται τη… «σύνθεση».

Άλλωστε, για ποιο «ανεξάρτητο» πρόγραμμα θα μπορούσαν να μιλήσουν ;

Η ομιλία του αρχηγού της ΝΔ κ. Μητσοτάκη στα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, στην οποία επί λέξει ανέφερε «όσο το δυνατόν περισσότερες Περιφέρειες σε ΣΤΕΛΕΧΗ που ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ στη ΝΔ», ρίχνει πλέον και το τελευταίο «φύλλο συκής» από την ψευδεπίγραφη «ανεξαρτησία» τους.

Αυτή όμως η ένδεια των καθαρών προτάσεων, καταδεικνύει το πόσο απαραίτητη είναι τελικά η ειλικρινής διάθεση για συνεργασίες, χωρίς αποκλεισμούς.

Ας είναι. Με χαρά «μοιραζόμαστε», έστω και προεκλογικά, το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όταν αυτό αναγνωρίζεται, έστω και «έμμεσα», πως αφορά το κοινό καλό.

Προτρέπουμε δε τους «καλοπροαίρετους», να συμβουλεύονται συχνά τις δημόσιες αναρτήσεις του συνδυασμού μας, καθώς το πρόγραμά του εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες προτάσεις.

Για την «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση»

Ο επικεφαλής

Καραγιώργης Ανδρέας”

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice