OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μήνυση Θ. Σκινδρή για παράνομη χωματερή στο Διδυμότειχο

Μήνυση υπέβαλε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκινδρής, κατά παντός υπευθύνου για την παράνομη χωματερή που αποτελεί εστία περιβαλλοντικής μόλυνσης και προσβολή της δημόσιας υγείας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δημόσια καταγγελία,πρός κάθε αρχή,και ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Διδυμοτείχου. Πρίν λίγο βρήκαμε με στοιχεία φωτογραφίες που παρουσιάζουμε και μπορούμε να δώσουμε στα χέρια κάθε αρμόδιου φορέα,ώστε να βρεθούν οι παραβάτες όπως προβλέπεται απο την νομιμη διαδικασία και να απολογηθούν για αυτή τους την πράξη. Ειδαμε την παράνομη χωματερή που λειτουργεί και που σκεπάζουν τα σκουπίδια όσα μπορούνε και η οποία είναι σε κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Ρωτάμε πως άνοιξε η συγκεκριμένη,απο ποιόν, ποιοί είναι οι υπευθυνοι και γιατί ενώ πολλοί γνώριζαν κρατούσαν και σε αυτό το θέμα τα στοματά τους κλειστά. Εμείς δεν σταματάμε να δείχνουμε στους πολίτες ποιοι ειναι οι κύριοι αυτοί και τη έχουν πράξει τόσα χρόνια. Αλλοι δυστυχώς σωπαίνουν και προσπερνάνε τα τραγικά εγκλήματα και δεν τα βγάζουν πρός τα έξω αλλα ζητούν την ψήφο σας.

Για αυτό δεν μας θέλουν στα πόδια τους για να μην τα βλέπεται και για να μην τα βγάζουμε στόν αέρα. Κάποιοι καμαρώνουν απλά σε φωτωγραφίες και προβάρουν τα κουστούμια τους μόνο και μόνο για να πιάσουν καρέκλες και να σας ξεγελάσουν,και ενώ γνωρίζουν την κάνουν γυριστή. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι πολίτες και είμαστε καθημερινά στο κυνήγι των πολλών σοβαρών προβλημάτων που ίσως δεν γνωρίζει η δεν θέλει να γνωρίζει ο απερχόμενος.Πάντως οι φωτω εχουν πάρει σήμερα κιόλας το δρόμο που πρεπει για να αποδοθεί δικαιοσύνη στους πολίτες παροτι τις προσπάθειες μερικών να εξαφανίσουν τα ζωντανά επικίνδυνα παιχνίδια. Εμείς σας τα παρουσιάζουμε εσείς τώρα σκεφτείτε ποιοι σας παίζουν παιχνίδια εντυπώσεων και γιατί δεν τολμάνε να τρέξουν και να σκύψουν σε αυτά τα σοβαρά θέματα. Λυπούμαστε αλλα κάποιοι δεν θέλουν πραγματικά να αλλάξει η πόλη αλλα μόνο να αλλάξουν οι καρέκλες πρόσωπα/ Ηφωτωγραφία τραβήχτηκε στο σημείο κοντά στη θυρέα διπλα απο την ανακύκλωση του Δήμου».

https://www.facebook.com/teoskindris.8/posts/2306065453004283

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ωραιοκάστρου: Η “χρυσή εποχή” του Ελληνικού Κινηματογράφου από την «Εστία Φιλαδελφέων»

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω δημιουργεί Μητρώο Εθελοντών

otavoice

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice