OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μπουτάρης: “Προτεραιότητα ο μόνιμος κάτοικος για τις θέσεις στάθμευσης”

Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στην επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ δημοτική κοινότητα.

«Το παλαιότερο σύστημα με την κάρτα είχε απαξιωθεί. Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης έχει απελευθερώσει θέσεις για τους επισκέπτες, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν τις δικές τους που αστυνομεύονται» είπε ο κ.Μπουτάρης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μαζί με την αντιδήμαρχο Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου.

Όπως είπε, η πόλη διαθέτει πολλά Ι.Χ. αυτοκίνητα και δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλα, ενώ υποστήριξε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις ένα καινούργιο σύστημα και να μην κάνεις λάθη. ‘Οποιος τρώει πέφτουν και ψίχουλα. Ο επόμενος δήμαρχος που θα εκλεγεί ας τα διορθώσει».

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών, από την πλευρά της, πρόσθεσε πως το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης που ξεκίνησε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στη Γ’ δημοτική κοινότητα «πέρασε από σαράντα κύματα. Στη συντριπτική πλειοψηφία τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Οι επισκέπτες βρίσκουν να παρκάρουν, οι δρόμοι έχουν ελαφρύνει από το κυκλοφοριακό φόρτο, ενώ μειώθηκαν τα διπλοπαρκαρισμένα και τα παράνομα σταθμευμένα».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice