OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νέα δομή προσχολικής στέγης στον Δήμο Παύλου Μελά

Μία νέα δομή προσχολικής στέγης, ο δημοτικός βρεφοηνπιακός σταθμός που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ακροπόλεως με Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στα Μετέωρα Πολίχνης, προστέθηκε στο δυναμικό του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εργασίες κατασκευής του νέου σταθμού που θα υποδεχθεί 39 βρέφη και νήπια, ολοκληρώθηκαν και χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας στο διώροφο κτίσμα με υπόγειο, που θα φέρει τον τίτλο «Παιδική Στέγη Ιωάννη και Αναστασίας Λαδένη» κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου προς τιμήν της δωρήτριας Αναστασίας Λαδένη.

Με φροντίδα του προσωπικού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, εξοπλίστηκαν όλες οι αίθουσες απασχόλησης, ανάπαυσης, περιποίησης και οι κουζίνες παρασκευής γευμάτων και γάλακτος, με τα κατάλληλα για την ηλικία βρεφών και νηπίων έπιπλα και διαμορφώθηκε ένα ιδανικό περιβάλλον με προδιαγραφές για τους μικρούς χρήστες του.

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει με βάση τη λίστα επιλαχόντων από τις εμπρόθεσμες αιτήσεις στους πλησιέστερους παιδικούς σταθμούς, που κατέθεσαν οι γονείς για το σχολικό έτος 2018-2019. Εφόσον δεν συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος αριθμός της δυναμικότητας, τότε οι γονείς μπορούν να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο γραφείο του τμήματος των παιδικών σταθμών που βρίσκονται στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών στην διεύθυνση: Λήμνου 2 & Καζαντζίδη στη Νικόπολη.

 

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Συνάντηση Χαρίτση – Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Kινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

otavoice

Δ. Κουρέτας: Απομακρύνθηκε το 99% των νεκρών ψαριών – Όλοι έβγαλαν την ουρά τους απ’ έξω

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice