OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Όλγα Φυταγκουρίδου: «Η καθημερινή επαφή με τους πολίτες μας δίνει τη βεβαιότητα πως θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή στον Δήμο Σιντικής»

Η υποψήφια Δήμαρχος Σιντικής Όλγα Φυταγκουρίδου μιλά αποκλειστικά στο OTAVOICE και τον Βασίλη Περδικίδη.

Η Όλγα Φυταγκουρίδου παρουσιάζει τα σχέδια και τα όνειρά της για τον Δήμο ενώ πιστεύει ότι η κατάσταση στον Δήμο Σιντικής δεν είναι καλή και πλέον οι δημότες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη εν όψει της «μάχης» του Μαΐου ενώ τονίζει πως: «η καθημερινή επαφή με τους πολίτες μας δίνει τη βεβαιότητα πως θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή στον Δήμο Σιντικής».

Στο ερώτημα του Βασίλη Περδικίδη για το αν η Όλγα Φυταγκουρίδου και οι «Νέοι Ορίζοντες» είναι έτοιμοι για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές απαντά: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πλέον προ των πυλών. Στην ουσία έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο.  Το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι ιδιαίτερα υψηλό διότι οι δημότες μας θα κληθούν να επιλέξουν ποιοι θα αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου Σιντικής για τα επόμενα 4 χρόνια. Θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στο μουντό παρελθόν και σε ένα αισιόδοξο αύριο. Ανάμεσα στις χαμένες ευκαιρίες και στη φυγή προς τα μπρος. Ανάμεσα σε μία γκρίζα, παλαιοκομματική πρακτική και σε ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης που θα αφουγκράζεται τον δημότη και θα πασχίζει για την επίλυση των προβλημάτων του. Θα ήταν πραγματικά σημαντικό, κι εμείς εργαζόμαστε πυρετωδώς με αυτόν ακριβώς τον στόχο, η περίοδος που διανύουμε να είναι μία περίοδος γόνιμου διαλόγου,  παράθεσης προτάσεων και προγραμμάτων, ουσιαστικής προσέγγισης των προβλημάτων του Δήμου μας ώστε οι συνδημότες μας να επιλέξουν τους άριστους».

Και συνεχίζει η υποψήφια Δήμαρχος αναφέροντας: «Τους ανθρώπους εκείνους που θα έχουν ως γνώμονα – αποκλειστικά και μόνο – την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος πάνω στη σαφέστατη υποχρέωση της πλήρους διαφάνεια και της απαρέγκλιτης τήρησης των νόμων και του δικαίου. Η παράταξη, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, στηρίζεται ακριβώς σε αυτά τα χαρακτηριστικά που της δίνουν και την ώθηση για μια νικηφόρο πορεία. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. Αισιοδοξούμε πως οι συνδημότες μας  βλέποντας τι πραγματικά πρεσβεύουμε και ποιοι είμαστε,  θα επιλέξουν εμάς για να αλλάξουμε – επιτέλους – τα πράγματα και να δώσουμε στη Σιντική τη θέση που της αξίζει. Η καθημερινή επαφή με τους πολίτες του Δήμου Σιντικής μας δίνει τη βεβαιότητα πως οι Νέοι Ορίζοντες θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή στον Δήμο Σιντικής».

Όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με άλλο συνδυασμό για να ισχυροποιηθεί η υποψηφιότητα της, η Όλγα Φυταγκουρίδου ξεκαθαρίζει: «Ο καθένας κάνει τον αγώνα του και θεωρεί τον εαυτό του δυνατό».

Περδικίδης Βασίλειος

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice