OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Π. Ψωμιάδης: «Aφεντικό της πόλης είναι οι πολίτες και όχι τα κόμματα»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά την απαλλαγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον σφιχτό εναγκαλισμό των κομμάτων.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συμβουλεύει αυτούς που επενδύουν στον “κομματικό κοπαδισμό να αλλάξουν ρότα” γιατί όπως προσθέτει: «Αφεντικό της πόλης είναι οι πολίτες και όχι τα κόμματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Έχω επανειλημμένα δηλώσει πως πρέπει κάποτε να αφήσουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναπνεύσει, να απαλλαγεί από το σφιχτό εναγκαλισμό των κομμάτων. Δυστυχώς, εν έτει 2019, τα κόμματα επιμένουν να χρίζουν υποψηφίους και να προσπαθούν με ιδιαίτερα προκλητικό – θα έλεγα- τρόπο, να πολιτικοποιήσουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε απόλυτο βαθμό.

Προφανώς κανένας μας δεν έχει προκύψει από πολιτική παρθενογένεση, όλοι μας έχουμε συγκεκριμένα σημεία αναφοράς. Θα συμβούλευα όμως αυτούς που επενδύουν στον κομματικό κοπαδισμό να αλλάξουν ρότα. Αφεντικό της πόλης είναι οι πολίτες και όχι τα κόμματα».

Σχετικά Άρθρα

Χάλκινο βραβείο για τον Δήμο Κηφισιάς στα “Best City Awards 2026”

otavoice

Μ. Βακαλόπουλος: «Δίνουμε στα Κοιμητήρια της Σπάρτης την ευπρέπεια που τους αρμόζει»

otavoice

Μ. Μιτζικός: “Άμεση ανάκληση της αναστολής δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου”

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Βόλου με την ηγεσία της ΚΟΕ

otavoice

Δ. Πτωχός: «Νέος κύκλος 8 εκ. ευρώ για σύγχρονα σχολεία»

otavoice

Δ.Δελφών: Σύμβαση για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού του Γαλαξιδίου

otavoice