OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ραχήλ Μακρή: «Ημέρα της γυναίκας γεννήθηκε μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ σε Ανθούσα Γέρακα Παλλήνη»

Με έντονο συμβολισμό τονίζοντας την γυναικεία πλευρά της, η Ραχήλ Μακρή επέλεξε την 8η Μαρτίου να ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της δημοτικής παράταξης με την οποία θα διεκδικήσει την δημαρχεία στον ενιαίο Δήμο Ανθούσα Γέρακα Παλλήνη.

Έχοντας μια πλούσια και έντονη παρουσία τα τελευταία χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό την πρόθεση της να αλλάξει στρατόπεδο και να περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σήμερα το επισημοποιεί με την ανακοίνωση της δημιουργίας δημοτικής παράταξης  με την επωνυμία “‘Άλλη Πόλη” και καλεί τους δημότες να την εμπιστευτούν.

Με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε το πράσινο φως για την εκκίνηση αναφέροντας:

«Σήμερα ημέρα της γυναίκας γεννήθηκε η παράταξη μας, με την οποία θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Παλλήνης, τον Δήμο που ζω με την οικογένεια μου και τους γιούς μου τα τελευταία 15 χρόνια.

Ως βουλευτής, του Ν. Κοζάνης του τόπου καταγωγής μου, δεν έβαλα την υπογραφή μου, στον θάνατο της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ως βουλευτής, πάλεψα για τους πολίτες, άσκησα συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο υπέρ των πολιτών, όλων των πολιτών, χωρίς παρωπίδες, χωρίς βλακώδεις ιδεολογικούς διαχωρισμούς σε δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς, χωρίς διακρίσεις και χωρίς να μπορεί να με κατηγορήσει κανένας ότι είχα το οποιοδήποτε προσωπικό όφελος.

Αυτός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, δεν μου άφησε χρόνο για να βάζω τα γεγονότα σε μικροπολιτική ζυγαριά, ποτέ δεν έκλαψα για να πάρω ένα υπουργείο, ποτέ δεν σταμάτησα να μιλάω για το καλό της «κομματικής πειθαρχίας» και της προσωπικής ανέλιξης.

Τρία χρόνια, υπήρξα σταθερή σε μια πολιτική γραμμή εξασφάλισης της εθνικής αξιοπρέπειας μέσω μιας κοινωνίας χωρίς ανθρωπιστική κρίση και μιας οικονομίας που δεν εξυπηρετεί τις τσέπες των ολιγαρχών, κλέβοντας τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον μεροκαματιάρη, τον επιστήμονα ελεύθερο επαγγελματία και τον συνταξιούχο.

Ως βουλευτής των Ελλήνων, δεν αναζήτησα την σιγουριά μιας καρέκλας και τις πολυτέλειες της διαπλοκής με επιχειρηματίες θυσιάζοντας τους συμπολίτες μου με το να κρατώ κλειστό το στόμα μου εκεί που πρέπει να φωνάξω για τις κοινωνικές αδικίες.

Ως Δήμαρχος, υπόσχομαι, ότι θα πράττω το ίδιο για τους Δημότες και θα τους κοιτάζω πάντα στα μάτια.

Ως Δήμαρχος, υπόσχομαι, ότι θα βγάλω τον Δήμο από το τέλμα και την απαξίωση που τον οδήγησαν τα κατεστημένα εδώ και δεκαετίες.

Όποιος έχει τα κότσια, μπορεί να σταθεί δίπλα μου και να πολεμήσει στο πλευρό μου για να διεκδικήσουμε μαζί μια άλλη πόλη Για την Ανθούσα, τον Γέρακα, για την Παλλήνη.

Μια άλλη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice