OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ρούσσος: «Το Χαλάνδρι για να έχει υπηρεσίες καθαριότητας οφείλει να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές αμαξοστάσιο»

Δήλωση Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου σε σχέση με το κάλεσμα για συγκέντρωση στο Πάτημα.

«Τα τερατώδη ψέμματα,περί δήθεν χωματερής και ύβρεων, που διακινεί το γνωστό κομματικό κέντρο,προσπαθώντας να αποφύγει τον δημόσιο διάλογο,είναι ανάξια ακόμη και διάψευσης.

Η δημοτική αρχή του Χαλανδρίου προσκάλεσε εγγράφως αλλά ματαίως, ήδη από το καλοκαίρι,και συνεχίζει να προσκαλεί σε υγιή και καλόπιστη συζήτηση κάθε πολίτη του Πατήματος,προκειμένου να αποδειχθούν τα αυτονόητα.

Η πόλη για να έχει υπηρεσίες καθαριότητας οφείλει να αποκτήσει ένα σύγχρονο,υπόγειο,αδειοδοτημένο και ασφαλές αμαξοστάσιο που θα στεγαστεί ο στόλος των 100 αυτοκινήτων και των 300 εργαζομένων.

Με τήρηση της αυστηρής περιβαλλοντικής νομοθεσίας,με επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος,των κατοικιών και της ποιότητας ζωής κατοίκων και εργαζομένων.Το Χαλάνδρι κατάφερε και απέκτησε,το 2016 και μετά από 40 χρόνια, έναν κατάλληλο χώρο με τεράστια πλειοψηφία του δημοτικού του Συμβουλίου, ακόμη και αυτών που για προεκλογικούς λόγους,σήμερα υποστηρίζουν τα αντίθετα απο αυτά που ψήφισαν 4 φορές το 2016!

Μερικοί μάλιστα εξ αυτών,όπως η κ Καρατζά εγκαλούσε(όπως αποδεικνύεται απο τα πρακτικά του δημ συμβουλίου) πριν μερικούς μήνες την δημοτική αρχή γιατί δεν είχε ήδη μεταφέρει την υπηρεσία καθαριότητας στο ΧΕΥ 9,χωρίς φυσικά να υπάρχουν μελέτες και αδειοδοτήσεις!

Δυστυχώς κάποιοι,για καθαρά προεκλογικές σκοπιμότητες, επιμένουν στην συνειδητή παραπληροφόρηση,την καλλιέργεια διχαστικού κλίματος με αποκλεισμό της άμεσης συζήτησης με την δημοτική αρχή,παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις μας.

Νομίζουν ότι με τα ψέμματα, τις τερατολογίες και το μίσος θα εγκληματίσουν ξανά σε βάρος της υγείας 100.000 ανθρώπων,αφήνοντας ξανά την πόλη χωρίς νόμιμο αμαξοστάσιο,όπως έκαναν και το 1993.

Η δημοτική αρχή,πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, σε διάλογο με κάθε καλόπιστο συνομιλητή,θα προχωρήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την δημιουργία υπόγειων εγκαταστάσεων,τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες σε όφελος της πόλης,των κατοίκων και των εργαζομένων».

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice