OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Θεώνη Μπράτη και Παναγιώτης Σκαρτσιάρης υποψήφιοι στην Π. Ε. Ηλείας με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απ. Κατσιφάρα

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», μ’ επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, θα είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας η Θεώνη Μπράτη και ο Παναγιώτης Σκαρτσιάρης.

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας δυο πρόσωπα με διακριτή κοινωνική και πολιτική παρουσία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Δυο στελέχη καταξιωμένα, με αναγνώριση απ’ την τοπική κοινωνία, με σημαντική συμβολή στα τοπικά πράγματα, μ’ εμπειρία, διαδρομή και προσφορά στην Αυτοδιοίκηση. Εύχομαι στην Θεώνη Μπράτη και στον Παναγιώτη Σκαρτσιάρη καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία», ανέφερε σε δήλωση του ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Αγρινίου

otavoice

ΥΠΕΣ: Διευκολύνεται η δημοτολογική τακτοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού

otavoice

Επιστολή Πελετίδη για επέκταση εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και Παμπελοποννησιακό

otavoice

Χ. Δούκας: «Τον τελευταίο έναν χρόνο η Αθήνα αλλάζει, μέρα με τη μέρα»

otavoice

Ο Δήμαρχος Ευ. Κούλης στην τελετή του Συλλόγου Αραχωβιτών Γορτυνίας

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς στη Σαντορίνη: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι εδώ, όπου υπάρχει ανάγκη…»

otavoice