OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δράση Προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Βύρωνα

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και συγκεκριμένα οι κλάδοι: Αστέρια από το 1οΓαλαξία Βύρωνα και Πουλιά από το 1ο Σμήνος Βύρωνα καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, επισκέφτηκαν το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Συσσιτίου (Ιθώμης 6), με σκοπό να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται και να προσφέρουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από γονείς και κοινωνικές δράσεις της ομάδας. Επίσης συνέλλεξαν και προσέφεραν πλαστικά καπάκια που θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.
 
Οι επισκέπτες της ομάδας είχαν την δυνατότητα με την προσφορά των τροφίμων να αποκτήσουν ένα βιβλίο της αρεσκείας τους από το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι «Βιβλίων με τρόφιμα» που λειτουργεί στα γραφεία μας έως  30 Απριλίου. Επίσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης  ενημερώθηκαν από την κοινωνική λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το έργο που επιτελείται καθώς και για τις κοινωνικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), όπου ο στόχο τους είναι διττός, αφενός η ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης και αφετέρου, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών σε τρόφιμα.
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Σας υπενθυμίζουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου  λειτουργεί ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και είδη δώρων στο οποίο  οι επισκέπτες που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βιβλία και είδη δώρων της αρεσκείας τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice