OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κερδίζει καθημερινά η Νέα Πνοή-Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση Πισιμίση στα Άνω Βριλήσσια

Την Κυριακή 21 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης  και ο συνδυασμός “Νέα Πνοή” πραγματοποίησαν ανοιχτή συγκέντρωση στα Άνω Βριλήσσια.

Στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου “Χρύσανθος” ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής» συνομίλησε με φορείς και πολίτες της τοπικής κοινωνίας και στη συζήτηση  τέθηκαν τα προβλήματα που έχουν ανάγκη άμεσης προώθησης για επίλυση από τους δημότες και δυστυχώς χρονίζουν χωρίς κάποιος να δίνει λύσεις. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσίασε την σημερινή εικόνα των Άνω Βριλησσίων, με τα πολλά προβλήματα που δυσκολεύουν την ζωή των κατοίκων καθώς και τις ελλείψεις σε σημαντικές υποδομές, ενώ παρουσίασε μια δέσμη παρεμβάσεων για την ασφαλή προσβασιμότητα, την ασφάλεια, την συγκοινωνία, τις υποδομές με κυρίαρχο σημείο για τα  Άνω Βριλήσσια την αξιοποίηση της Ναυτικής Βάσης και την σύνδεση τους με αυτή.

Ο Γιάννης Πισιμίσης ανέλυσε το πλάνο και το σχεδιασμό για τα Βριλήσσια του μέλλοντος βασιζόμενο σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο με όραμα για την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και της κάθε γειτονιάς με μια δημοτική Αρχή που θα δίνει λύσεις στην αδράνεια και στην μετριότητα.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους δημότες των Άνω Βριλησσίων, ενώ η κατάμεστη αίθουσα σήμερα απέδειξε το κλίμα αισιοδοξίας και αποδοχής που επικρατεί από τους πολίτες της πόλης.

Παρόντες στην ανοιχτή συγκέντρωση ήταν μεταξύ άλλων οι πρώην Δήμαρχοι Βριλησσίων, Παπαδόπουλος Νίκος και Ιωαννίδης Κώστας. Σημαντική όσο και συμβολική η παρουσία του κοινοτάρχη Βριλησσίων κ. Χορτάτου Γεώργιου.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice