OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

“ΠΕΝΤΕΛΗ 2020”: Συνάντηση με το Δ.Σ. του Νεοπεντελικού

Συνάντηση με το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου  του Νεοπεντελικού είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γαλανόπουλο Νικόλαο.

Το σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Τσεβάς Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος  κ. Τζεβελέκας Βασίλειος, τα Μέλη κ. Χρυσάφης Δημήτρης, Τζεβελέκας Γεώργιος, Τσεβάς Αλέξιος.

Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου ενημέρωσαν  λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του συλλόγου, την ιστορία του συλλόγου και τη φετινή τους πορεία αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο θέμα της διάθεσης αθλητικής εγκατάστασης από το δήμο για την λειτουργία τμημάτων ακαδημιών και χώρου προπόνησης για την ανδρική ομάδα. Παράλληλα ζήτησαν ενημέρωση για το θέμα της προμήθειας συνθετικού χλοοτάπητα στο χώρο του Κοινοτικού Γυμναστηρίου Νέας Πεντέλης στη θέση ΘΑΛΩΣΙ το οποίο δήθεν προωθεί η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης.

Από την πλευρά του ο κ.  Άγγελος Παλαιοδήμος αναγνωρίζοντας τη σπουδαία ιστορία, το έργο και τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στο σωματειακό αθλητισμό, την ανάγκη διάθεσης επιχορηγήσεων από το Δήμο ανάλογα με το μέγεθος των δραστηριοτήτων του συλλόγου, με έγκαιρο προγραμματισμό τους. Παράλληλα ενημέρωσε για τον εμπαιγμό της Διοίκησης του Δήμου για το θέμα της προμήθειας συνθετικού χλοοτάπητα για το χώρο του Κοινοτικού Γυμναστηρίου Νέας Πεντέλης στη θέση ΘΑΛΩΣΙ καθώς στη σχετική έκτακτη συνεδρίαση  του Δήμου Πεντέλης (την οποία ο συνδυασμός ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 προκάλεσε) η ίδια η διοίκηση παραδέχτηκε ότι ο χώρος είναι δημόσιος (και όχι δημοτικός), πολεοδομικά είναι εκτός σχεδίου δασικός και δεν υπάρχει καμία σχετική έγκριση από το δασαρχείο.

Δεσμεύτηκε όμως προσωπικά ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα προωθήσει ΑΜΕΣΑ:

  1. την εκ νέου παραχώρηση στην ομάδα του ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ του γηπέδου 5Χ5 στην Πεντέλη, (η οποία αδίκως σταμάτησε το Σεπτέμβριο του 2014 από τη διοίκηση του Δήμου) για τη λειτουργία των τμημάτων ακαδημιών της ομάδας
  2. την εξεύρεση χώρου στις παρυφές της πόλης ο οποίος αφού προωθηθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες (απόκτηση-παραχώρηση, έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων κτλ) θα μπορέσει να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες της ιστορικής ομάδας του Νεοπεντελικού.

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice