OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του υπ. Δήμαρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά με το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας « Η Μικρά Ασία»

Την υποστήριξή του στις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό της περιοχής της Εορδαίας και στις προσπάθειες του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας για την ίδρυση και κατασκευή Εκθεσιακού Χώρου Ιστορικής και Λαογραφικής Συλλογής εξέφρασε ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, είχε συνάντηση με τα μέλη και το προεδρείο του Συλλόγου και δεσμεύτηκε να ενισχύσει, με όλες του τις δυνάμεις, την μακρόχρονη προσπάθειά του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και καλαίσθητου εκθεσιακού χώρου. Η συγκεκριμένη Συλλογή σχεδιάζεται να εκτεθεί σε χώρο εντός του κτιρίου του Συλλόγου και αναμένεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Πολιτισμού της περιοχής, στην ενίσχυση καταγραφής της ιστορίας των μετατοπισθέντων Ελλήνων της Ανατολής και της πηγής της άσβεστης μνήμης της προσφυγιάς.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής και πρόθεσή της είναι ο διπλασιασμός των κονδυλίων που θα διατίθενται σε ετήσια βάση για τη στήριξή του.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice