OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνεδρίαση Δημοτικής κοινότητας της Κηφισιάς την Δευτέρα 22 Απριλίου

Στις 22/4/2019, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:30 θα συγκληθεί το Συμβούλιο της Δημοτικής κοινότητας της Κηφισιάς  στο Δημαρχείο (αίθουσα «Σ. Βόλκος» Δήμου Κηφισιάς).

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αργυροπούλου αρ. 7 με την επωνυμία «Φράτι Ι.Κ.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Café I Frati».

2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κυριαζή αρ. 40 και Κασσαβέτη αρ. 10 με την επωνυμία «Food Center Α.Ε. Ειδών Διατροφής» με διακριτικό τίτλο «Flocafe – La Pasteria».

3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 5 με την επωνυμία «Β. Γιαννουλάτου & Σια Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «HYDE».

4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο χώρου στάθμευσης και εισόδου οικίας επί της οδού Ευριπίδου αρ. 15, στην Κηφισιά».

5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έμπροσθεν των εισόδων – εξόδων των χώρων στάθμευσης των κατοικιών επί της οδού
Πεσμαζόγλου αρ. 4 και αρ. 2, στην Κηφισιά».

6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP, επί της οδού Ηροδότου στη συμβολή της με τις οδούς Κρυστάλλη και Βασ. Βουλγαροκτόνου και επί της οδού Κουντουριώτου στη συμβολή της με την οδό Ηροδότου στην Κηφισιά».

7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-2) STOP, επί της οδού Ευρώτα στη συμβολή της με την οδό Αηδόνος στην Κηφισιά».

8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Μ. Μπότσαρη στη συμβολή της με την οδό Αγ. Κυριακής στο Ο.Τ. 615 στην Κηφισιά».

9. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου των οδών Μεγαλουπόλεως 12Α , 12Β και 12Γ και Αχαΐας, στο Ο.Τ. 532 στην Κηφισιά».

10. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Αχαρνών, έναντι της παρόδου που συνδέει την οδό Αχαρνών με την οδό Ρήγα Φεραίου και βρίσκεται στο Ο.Τ. 137 – 142, στην Κηφισιά».

11. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαμόρφωση πεζοδρομίων και θέσεων παρόδιας στάθμευσης επί της οδού Διονύσου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κρήτης και Γορτυνίας στα Ο.Τ. 215 Α και 311 του Δήμου Κηφισιάς και μεταφορά περίπτερου σε νέα θέση».

12. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαμόρφωση εσοχής πεζοδρομίου στην οδό Όθωνος αρ. 52-54 στο Ο.Τ. 129 στην Κηφισιά και τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (P-39)».

13. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση των οδών Αιολίας και Δήμητρος στην Κηφισιά».

14. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Ελπίδος στην Κηφισιά».

15. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Μ. Μπότσαρη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Όθωνος και Αχαρνών με ταυτόχρονη απαγόρευση διέλευσης οχημάτων άνω των 3,5 τόνων».

16. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Ανοίξεως, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γ. Λύρα και Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά, με κατεύθυνση από την οδό Γ. Λύρα προς την οδό Χαρ. Τρικούπη».

17. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μείωση πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και 25 ης Μαρτίου στο Ο.Τ. 702 στην Κηφισιά».

Σχετικά Άρθρα

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice