OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έχει κριθεί το αποτέλεσμα στον Δήμο Σερρών;

Η εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής αναδεικνύει διεκδικητές του Δήμου Σερρών τον κ.Αλέξανδρο Χρυσάφη με ποσοστό 43,65% και 18 έδρες και τον κ.Στέφανο Φωτιάδη με ποσοστό 34,31% και 14 έδρες.

Οι υπόλοιπες έδρες μοιράζονται ως ακολούθως: Ο κ.Θ.Αραμπατζης 5 έδρες η κ. Α. Παπαφωτίου 2 έδρες , και από 1 έδρα οι επικεφαλής κ. Α. Γεωργούλας και ο κ. Π. Φαρμάκης. 

Στον Δήμο Σερρών έλαβαν Α. Χρυσάφης 17.149 και ο κ.Σ. Φωτιάδης 13480 ψήφους με την διαφορά για την Συμμαχία Σερραίων του κ.Χρυσάφη + 9,34% (3669 ψήφοι).

Στην Εκλογική περιφέρεια της πόλης των Σερρών ο κ. Α. Χρυσάφης 11.522 ψήφους δηλαδή 44,01%, και ο κ.Στέφανος Φωτιάδης 8263 ψήφους με ποσοστό 31,56% σύμφωνα με το οποίο η  Συμμαχία Σερραίων βρίσκεται στο +12,41%!

Οι νεαροί και άπειροι υποψήφιοι του κ.Χρυσάφη που προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ ,οι οποίοι ως επί τω πλείστον προερχόταν από τον δεξιό χώρο κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι στα βαριά χαρτιά, του προερχόμενου  από το ΠΑΣΟΚ κ.Στέφανου Φωτιάδη, αφού οι υποψήφιοί του που προέρχονταν από τον δεξιό χώρο δεν είχαν την αναμενόμενη διεισδυτικότητα στην δεξιά παράταξη.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν για την στήριξη των δύο συνδυασμών που θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή από πληροφορίες επιβεβαιώνονται και δείχνουν ξεκάθαρο νικητή.

ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice