OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Για πρώτη φορά διεξαγωγή debate στον Δήμο Άνδρου: Η διαδικασία και οι ευχαριστίες

Μία πρωτόγνωρη για την Άνδρο διαδικασία, αυτή της διενέργειας debate των υποψήφιων Δημάρχων Άνδρου, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη (15/05), στον συνεδριακό χώρο του ΕΠΑΛ Άνδρου, στη Χώρα, βάσει των όρων που είχαν συμφωνηθεί και από τους πέντε υποψήφιους που συμμετείχαν.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και διεξήχθη με όρους πολιτικού πολιτισμού, όπως αρμόζει στην κοινωνία της Άνδρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται εκ μέρους του Δήμου Άνδρου και των υποψηφίων, στους δύο δημοσιογράφους, κα Ράνια Κωνσταντινίδη και κ. Λάμπρο Δεμερτζή, που έθεσαν στους πέντε υποψήφιους τις ερωτήσεις σε πέντε θεματικές ενότητες, προκειμένου να ερευνήσουν και να «φωτίσουν» τις προθέσεις, τις προτάσεις και τις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Ευχαριστούμε, επίσης, τη διευθύντρια της πανκυκλαδικής εφημερίδας «Κοινή Γνώμη» κα Τέτα Βαρλάμη, για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Άνδρου, που ανέλαβε τη διοργάνωση του debate, ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία όλους τους υπαλλήλους που εργάστηκαν για την εκδήλωση και κυρίως το τεχνικό συνεργείο, τους κ.κ. Βούλγαρη, Μπαλαμπάνη και Σαρρή, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια τεχνικά κάλυψη της πολιτικής εκδήλωσης. Η «live-streaming» μετάδοση έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες δημότες να παρακολουθήσουν ζωντανά στην οθόνη το debate των υποψήφιων Δημάρχων. Παράλληλα, ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Αστρά για την ζωντανή μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Asteras Radio 92».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice