OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η αυτοδιοίκηση στον Πύργο έχει ονοματεπώνυμο, Μπέλτσος Διονύσης

Επειδή στην τοπική αυτοδιοίκηση τα πρόσωπα είναι αυτά που έχουν σημασία μιας και από αυτά εξαρτάται η λειτουργία του δήμου ,στον Πύργο Ηλείας υπάρχει ένας αυτοδιοικητικός που δοκιμάστηκε και ξεχώρισε όχι στα λόγια αλλά στα έργα.
Είναι ο δημοτικός σύμβουλος τεως Αντιδήμαρχος  Διονύσης Μπέλτσος ,ο άνθρωπος που εκτόξευσε την ανακύκλωση από το μηδέν φέρνοντας έσοδα και εξοπλισμό στον δήμο,ο άνθρωπος  που έβαλε πλάτη και έδιωξε τα απορρίμματα και έβαλε σειρά στην καθαριότητα του δήμου,ο άνθρωπος που έφτιαξε δρόμους και επίσης εξασφάλισε την χρηματοδότηση για 400.000 ευρώ για το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας που πραγματοποιείται εντός της πόλης του Πύργου τώρα,ο άνθρωπος πιου εγκατέστησε με προσωπικές ενέργειες την αμφίδρομη πλατφόρμα επικοινωνίας pyrgoscence city,σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο άνθρωπος που απέδειξε ότι δεν βλέπει  την θέση του στην τοπική αυτοδιοίκηση ως θέση μισθού και παραιτήθηκε όταν διαφώνησε με την πολιτική που ακολουθούσε ο δήμαρχος Πύργου. Αυτός ο άνθρωπος αξίζει την στήριξη και την ψήφο των πολιτών…γιατί πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα πρόσωπα.
1. Απογείωσε την ανακύκλωση, φτάνοντας την στα υψηλότερα ποσοστά πανελληνίως.
2. Έφερε εξοπλισμό ανακύκλωσης 400.000 ευρώ, χωρίς να χρεωθεί ο δήμος.
3. Σχεδίασε και υλοποίησε τα πρώτα πράσινα σημεία γειτονιάς πανελληνίως, που αποτελουν πρότυπο πράσινων σημείων γειτονιάς στον επίσημο οδηγό του υπεκα.
4. Διοργάνωσε επισκέψεις ενημέρωσης σε όλα τα σχολεία και στις υπηρεσίες για προώθηση της ανακύκλωσης,
5. Έφερε τις καμπάνες γυαλιού ( ο πέμπτος δήμος στην Ελλάδα) και η αποκομιδή δεν στοίχιζε στον δήμο ούτε μισό ευρώ
6. Επανέφερε την χρηματοδότηση του δήμου για κάθε τόνου ανακυκλώσιμου υλικού, αποφέροντας επιπλέον έσοδα στον δήμο
7. Διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΣΚΑΪ και την ελληνική εταιρεία αξιοποίησης ανακύκλωσης δύο γιορτές ανακύκλωσης με την συμμετοχή ειδικών από Αθήνα για την εκμάθηση της ανακύκλωσης
8. Έδιωξε τα απορρίμματα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και εβαλα σειρά στην καθαριότητα,
9. Έφτιαξε άμεσα τμήματα δρόμων στην πόλη του Πύργου και έφερα χρηματοδότηση 400.000 ευρώ για την ανακατασκευή της αστικής οδοποιίας,έργο που γίνεται τώρα,
10. Προχώρησε άμεσα στην ανακατασκευή πεζοδρομίων
11. Έφερε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και εγκατέστησαν το σύστημα pyrgos sence city, αμφίδρομη πλατφόρμα επικοινωνίας δήμου και πολίτη χωρίς οικονομικό κόστος για τον δήμο και
12.Όταν διαφώνησε με την πολιτική που ασκούσε ο δήμαρχος ήταν ο μοναδικός που παράτησε την θέση του και τα λεφτά και έφυγε.
 
Σε αυτές τις εκλογές ο Διονύσης Μπέλτσος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Πύργος -Έργο Πολιτών του υποψήφιου δημάρχου Αντώνη Καράμπελα.

Σχετικά Άρθρα

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice

Μ. Βακαλόπουλος: Βασική προτεραιότητα η δημιουργία ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

otavoice

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice