OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Ο ΔΣΘ συγχαίρει τα μέλη του για τη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση των εκλογών της 26ης Μαΐου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), με ανακοίνωσή του, συγχαίρει και ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκρισή τους στις θεσμικές τους υποχρεώσεις και την ουσιαστική συμβολή τους στην “επιτυχή έκβαση” των διπλών εκλογών της 26ης Μαΐου, Αυτοδιοικητικών και Ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι οι δικηγόροι εμπράκτως απέδειξαν ότι αποτελούν “βασικό παράγοντα εύρυθμης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της χώρας, στήθηκαν τέσσερις κάλπες και διπλασιάστηκε ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων. Επρόκειτο, κατά την ίδια ανακοίνωση, για ένα “σύνθετο και δύσκολο διαδικαστικά έργο”, το οποίο “κλήθηκαν να διαχειριστούν δικηγόροι όλων των ηλικιών και μεγάλος αριθμός νέων συναδέλφων και ασκουμένων”.

“Η επιτυχής έκβαση της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου 2019” σημειώνεται, μεταξύ άλλων, “δεν θα είχε επιτευχθεί στο βαθμό που υλοποιήθηκε, αν δεν είχε ανταποκριθεί το δικηγορικό σώμα με την υπερένταση της προσπάθειας, της πολυήμερης προετοιμασίας και του επαγγελματισμού που επέδειξε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας μέχρι και την ολοκλήρωση αυτής με την παράδοση των αποτελεσμάτων”.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice