OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Σε ανοιχτό διάλογο καλεί ο Θ. Γαλιατσάτος την Ρ. Κράτσα εν όψει του δεύτερου γύρου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί ο νικητής για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Μετά τον πρώτο γύρο που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου, Θεόδωρος Γαλιατσάτος και Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου ετοιμάζονται για νέα «μάχη» στις 2 Ιουνίου που θα κρίνει και τον τελικό νικητή για την Περιφέρεια. Ο νυν Περιφερειάρχης κάλεσε την έτερη υποψήφιά του σε ανοιχτό – δημόσιο διάλογο υπό οποιουσδήποτε όρους με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών για τα προβλήματα των νησιών, τις προοπτικές που διανοίγονται και τις θέσεις της κάθε παράταξης και αναμένεται η απάντηση της.

Ο Θ. Γαλιατσάτος και ενώ η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων συνεχίζεται, έχει λάβει μέχρι τώρα 23.823 ψήφους που φτάνει το 22,23% έναντι του 29,65% (31.768) που απέσπασε η αντίπαλος του.

«Η παράταξή μας κατέγραψε μία σημαντική επιτυχία στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση και διεκδικεί τη νίκη στην μάχη που θα δοθεί την επόμενη Κυριακή, ανέφερε από τη δική του πλευρά ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η νίκη θα είναι της ΑΝ.Α.Σ.Α., η νίκη θα είναι του λαού. Τέλος καλώ την κ. Κράτσα Τσαγκαροπούλου σε ανοιχτό – δημόσιο διάλογο υπό οποιουσδήποτε όρους με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα προβλήματα των νησιών, τις προοπτικές που διανοίγονται και τις θέσεις της κάθε παράταξης», κατέληξε τις δηλώσεις του ο κ. Γαλιατσάτος, νυν Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων.

Στο στρατόπεδο της παράταξης του Θ. Γαλιατσάτου είναι διάχυτη η αισιοδοξία και οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Περιφερειάρχη θεωρούν πως οι πολίτες θα δώσουν ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice