OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στο πλευρό των εργαζομένων των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου ο Κώστας Μαμουλάκης

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Ματθαίο Μανιούδη, τη Δ/ντρια του Οργανισμού Μαρία Τρούλη, τον προϊστάμενο των δομών 3ης ηλικίας Γιώργο Παναγιωτάκη και εργαζόμενες στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου, είχε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα αιτήματα του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούν σε μόνιμες δομές στους Δήμους, σταθερή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το κράτος του λειτουργικού τους κόστους και μόνιμες θέσεις εργασίας για το προσωπικών των δομών. Αιτήματα που βρίσκουν απολύτως σύμφωνη και τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη να εκφράζει τη θέση ότι όπως βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και των εργαζομένων της Καθαριότητας, έτσι θα σταθεί δίπλα και στους εργαζομένους των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Μαμουλάκη: «Ένας τομέας στον οποίο έχουμε να επιδείξουμε σημαντικό έργο, είναι και αυτός των κοινωνικών δομών. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κανένα παιδί δεν μένει εκτός παιδικών σταθμών στο Δήμο μας, ή το ότι οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας άνω των 2.000 τ.μ. που κατασκευάστηκαν από τη Δημοτική Αρχή και λειτουργούν στον Σκαφιδαρά αποτελούν πρότυπα και για άλλους δήμους. Ούτε το ότι το Κοινωνικό μας Μαγειρείο, μια επίσης πρότυπη δομή, τροφοδοτεί με 660 μερίδες φαγητού καθημερινά τα κέντρα του Οργανισμού, ή ότι το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο από το 2011 έχει καλύψει τις ανάγκες πολλών δεκάδων οικογενειών, ή το ότι τα τελευταία χρόνια λειτούργησε ένας νέος παιδικός σταθμός στην Αμμουδάρα, ένας στον Κρουσώνα κι ένας νέος βρεφονηπιακός σταθμός στην Αγία Πελαγία και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν δυο ακόμα βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αμμουδάρα και Πολύδροσο.

Όλα αυτά, έγιναν αφενός γιατί υπήρχε συγκεκριμένος σχεδιασμός και αφετέρου γιατί το προσωπικό του Οργανισμού μας δούλεψε σκληρά για το ιδανικό αποτέλεσμα. Αυτούς λοιπόν τους συνεργάτες μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τους υποστηρίξουμε σθεναρά και με όλες τις δυνάμεις μας. Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε και με άλλους εργαζόμενους και νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ότι η Δημοτική μας Αρχή, πάνω απ’ όλα βάζει το παράγοντα άνθρωπο. Και πραγματικά, είμαι πολύ υπερήφανος που έχω τόσο άξιους συνεργάτες στο Δήμο, σε όλες του τις υπηρεσίες, τους οποίου με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, για μια ακόμα φορά».

Παρών στη συνάντηση ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τζεδάκης και Άρης Σαλούστρος.

Σχετικά Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή – Σε «πορτοκαλί συναγερμό» πέντε Περιφέρειες

otavoice

Δ. Αργιθέας: Υπογράφηκε σύμβαση για επτά νέες παιδικές χαρές

otavoice

«Αναπτυξιακή Αθήνας ΑΕ»: Κάτι αλλάζει στην «ατμομηχανή» του Δήμου Αθηναίων

otavoice

«Μετακομίζει» σε κλιματιζόμενες αίθουσες το «Καλοκαιρινό Σχολείο 2024» Ωραιοκάστρου λόγω καύσωνα

otavoice

Ενισχύθηκε το δυναμικό του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης με 32 νέες προσλήψεις

otavoice

Συνάντηση Ξυπολυτά – αντιδημάρχου Καλαμάτας για το κληροδότημα “Aικατερίνης Χανδρινού “

otavoice