OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συναγερμός στην Εορδαία για Πλακεντά – Την Παρασκευή η κεντρική του ομιλία

Μεγάλη κινητοποίηση στην Εορδαία για την πολιτική ομιλία του Παναγιώτη Πλακεντά και θριαμβευτή του πρώτου γύρου για την Δημαρχία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκοψε πρώτος το νήμα την 26η Μαΐου συγκεντρώνοντας 10.435 ψήφους, δηλαδή το 38,40%. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη με 7.784 ψήφους καταλαμβάνοντας το 28,65%.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 20.30 ο Παναγιώτης Πλακεντάς θα πραγματοποιήσει στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας την πολιτική του ομιλία ζητώντας για μια ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου ο Δήμος Εορδαίας να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμα την μεγαλειώδη συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης 22/5, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας & επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία» έκανε την κεντρική του εκδήλωση – ομιλία στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, η οποία είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου.

Θυμηθείτε την εδώ:

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Λιβάνιου – Γαλαμάτη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης

otavoice

«Tα παιδιά στο διαζύγιο» στη Σχολή Γονέων του Δήμου Βριλησσίων

otavoice

Ηχηρό μήνυμα από τα Καλάβρυτα για τον Οδοντωτό – Καμία ανοχή στην υποβάθμιση

otavoice

Ισ. Μάδης: «Στη σωστή κατεύθυνση ο Νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης-Απαιτούνται βελτιώσεις»

otavoice

Ο Δήμος Μετεώρων αλλάζει την εικόνα των σχολείων της Καλαμπάκας

otavoice

Χ.Δούκας: «Η κινητοποίηση της 16ης Δεκεμβρίου πρέπει να είναι η αρχή»

otavoice