OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Καλαφατέλης: «Η παράγκα και η αλητεία είναι παρελθόν – Ο Δήμος Διονύσου αλλάζει σελίδα»

Ο Γιάννης Καλαφατέλης ήταν ο μεγάλος νικητής την Κυριακή (2/6) στο δεύτερο γύρο των εκλογών στον Διόνυσο, αναλαμβάνοντας ξανά το τιμόνι του Δήμου, μετά την θητεία του Διονύση Ζαμάνη την σεζόν 2014-2019.

Ο μεγάλος θριαμβευτής ευχαρίστησε όλους τους δημότες που ψήφισαν την «Δύναμη Ευθύνης» και επισήμανε πως από εδώ και πέρα ανοίγει ένας άλλος δρόμος συνεργασίας και συναίνεσης θέσεων και απόψεων. Παράλληλα εξαπέλυσε τα πυρά του στην απελθούσα Δημοτική Αρχή και στον προκάτοχό του κάνοντας λόγο για μια δυσάρεστη παρένθεση που έκλεισε επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «η παράγκα είναι παρελθόν. Η αλητεία είναι παρελθόν. Οι δημότες του Διονύσου έκριναν, συνέκριναν και επέλεξαν. Επέλεξαν τη Δύναμη Ευθύνης και έδωσαν την απάντηση που έπρεπε σ’ αυτούς που έπρεπε».

Αναλυτικά η δήλωση του μεγάλου νικητή και νέου Δημάρχου Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη:

“Φίλες και φίλοι,

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα. Ημέρα της νίκης και της ανατροπής, που έγινε από μια ομάδα μεγάλη που γίνανε χιλιάδες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Φίλες και φίλοι, η Δύναμη Ευθύνης είναι εδώ όρθια, δυνατή, η Δύναμη Ευθύνης άντεξε, νίκησε και αλλάζει τη σελίδα στο Διόνυσο. Η δυσάρεστη παρένθεση έκλεισε. Η παράγκα είναι παρελθόν. Η αλητεία είναι παρελθόν. Οι δημότες του Διονύσου έκριναν, συνέκριναν και επέλεξαν. Επέλεξαν τον υποφαινόμενο και τη Δύναμη Ευθύνης και έδωσαν την απάντηση που έπρεπε σ’ αυτούς που έπρεπε.

Ο Διόνυσος έχει τη Δημοτική Αρχή που του αξίζει. Αξίζει το δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευγνωμονώ. Σας σφίγγω το χέρι.

Είμαστε η ελπίδα και το αύριο του τόπου μας. Από σήμερα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τους δημότες, για τους εργαζόμενους στο Δήμο, για όλους.

Εμείς κι εσείς είμαστε η εγγύηση της αλλαγής και της προόδου. Είμαστε η εγγύηση για καμιά ανοχή στη διαφθορά, κανένας συμψηφισμός. Ούτε μια ημέρα χαμένη. Δουλειά από αύριο το πρωί. Είμαστε εδώ και θα επανορθώσουμε. Θέλουμε και μπορούμε. Είμαστε ικανοί και έχουμε τους δημότες πλάι μας. Δύναμη ευθύνης, δύναμη προοπτικής, δύναμη συνεργασίας, δύναμη συναίνεσης, δύναμη των έργων, δύναμη για το Διόνυσο. Δύναμη από τους πολίτες, με τους πολίτες, για τους πολίτες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

 

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για επαγγελματική κατάρτιση

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice