OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ορθοπεταλιές στον Δήμο Ζίτσας με μεγάλη συμμετοχή

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06/2019) η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας.

Στόχος της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει και διοργανώνει ο Δήμος τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι η διάδοση του μαζικού αθλητισμού καθώς και η ελεύθερη συμμετοχή όλων σε αθλητικές δράσεις που προάγουν την άσκηση και το «Ευ αγωνίζεσθε».

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα από την πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα και  όσοι συμμετείχαν, 150 και πλέον ποδηλάτες όλων των ηλικιών, μετά από διαδρομή 22 περίπου χιλιομέτρων κατέληξαν στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου. Εκεί, δεκατρείς τυχεροί κέρδισαν,  μετά από κλήρωση,  κράνη ποδηλασίας και δωρεάν συνδρομές στο κολυμβητήριο «Αστερίας», ενώ σε όσους πήραν μέρος μοιράστηκαν αναμνηστικά καπέλα, νερά και σοκολατούχα γαλατάκια.

Στη διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, πολύτιμη στάθηκε η συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του κολυμβητηρίου «ASTERIAS SWIM ACADEMY» καθώς και των εταιρειών  “Bike Zone”,  «ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε» και  γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ».

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice