OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Βούρος: «Το γήπεδο της ΑΕΚ προάγει την οικονομική ανάπτυξη της Ν. Φιλαδέλφειας»

To νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης, δήλωσε ο Γιάννης Βούρος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Ο κ. Βούρος, ο οποίος στηρίχθηκε από την ΑΕΚ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM.

Μίλησε για τη διαμάχη του απερχόμενου Δημάρχου, Αρη Βασιλόπουλου, με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου: «Υπήρξε μια πόλωση που χώρισε τη Φιλαδέλφεια σε γηπεδομάχους και γηπεδολάτρες. Ο πρώην δήμαρχος ανήκει σε μια παρέα ανθρώπων, ένα τμήμα της κοινωνίας, που στέκεται ιδεοληπτικά απέναντι σε ό,τι έχει να κάνει με την επιχειρηματικότητα. Ο προηγούμενος δήμαρχος ανήκει στο αριστερό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, από ένα σημείο και μετά απομονώθηκε, ειδικά από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε την άποψη ότι μπορεί να γίνει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια. Αυτή η απομόνωση δημιούργησε κι άλλα θέματα. Όταν υπάρχουν προγράμματα που σου προσφέρονται και δεν τα εκμεταλλεύεσαι για να μείνεις πιστός στην ιδεολογία σου, καταλαβαίνεις ότι απομονώνεσαι ακόμα περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice