OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση χάραξης αγροτικής οδού Αγίας Παρασκευής – Καρυδίτσας» μεταξύ Δήμου Κοζάνης και Εγνατίας ΑΤΕΒΕ

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, και της αναδόχου εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ, η σύμβαση για το έργο  “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ”, που αφορά την ασφαλτόστρωση της οδού μεταξύ Καρυδίτσας – Αγίας Παρασκευής και της οδού που οδηγεί στο πάρκο Αγίας Παρασκευής του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρυδίτσας.

Το έργο αφορά συγκεκριμένα την βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών (πλάτος και κλίσεις οδοστρώματος), την διευθέτηση των ομβρίων και την ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού που συνδέει τις Τοπικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής – Καρυδίτσας, μήκους 3.900μ.  Περιλαμβάνει τις εξής εργασίες : 1. Χωματουργικά- Εκσκαφές, 2. Οδοστρωσία, 3. Ασφαλτοστρώσεις, 4. Σκυροδέματα, 5. Σήμανση – Ασφάλεια.

Ο προϋπολογισμός Δημοπράτησης είναι 1.550.000,00 Ευρώ συμπ. ΦΠΑ και ο προϋπολογισμός Σύμβασης είναι 581.109,36 Ευρώ συμπ. ΦΠΑ (Χρηματοδότηση: ΕΑΠ 2012-2016 και ΣΑΤΑ).

Σχετικά Άρθρα

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice