OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αλλαγή στον Δήμο Δυτικής Μάνης υποσχέθηκε o νέος Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας

Την αλλαγή στο Δήμο Δυτικής Μάνης μέσα από σκληρή, επίμονη και μεθοδική δουλειά υποσχέθηκε απόψε μετά την ορκωμοσία του ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα για μια νέα πορεία στα πράγματα της αυτοδιοίκησης του δήμου.

“Στόχος και αποστολή μας είναι να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην υπηρεσία του δημότη”, είπε ο Δ. Γιαννημάρας στην ομιλία του, μετά την ορκωμοσία του ίδιου και των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και προέδρων. Στην προσπάθεια αυτή προτεραιότητα θα έχει η καθημερινότητα, όπως τα σκουπίδια και το νερό, δύο βασικά προβλήματα της περιοχής, για τα οποία όμως ο Δ. Γιαννημάρας αναφέρθηκε επιγραμματικά. Αντίθετα το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του επικεντρώθηκε στο δρόμο που συνδέει την Καρδαμύλη με την Καλαμάτα, λέγοντας ότι το έθεσε στην πρόσφατη συνάντηση των νέων δημάρχων με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο και αυτός δεσμεύτηκε για νέα χάραξη, δίνοντας εντολή στον νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παν. Νίκα να το προωθήσει άμεσα.

Το δήμαρχο, τους νέους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, σύμφωνα πάντα με το eleftheriaonline.gr,  όρκισε ο μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος, ο οποίος δώρισε στον κ. Γιαννημάρα μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice