OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πατούλης – Αμπατζόγλου “Κανένα παιδί στο Μαρούσι εκτός παιδικού σταθμού”

Συνάντηση με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών παιδικών σταθμών Αμαρουσίου είχαν σήμερα, ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου και νυν Περιφερειάρχης Αττικής , Γιώργος Πατούλης, και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας με τον Δήμο Αμαρουσίου, ενόψει και της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου από τη νέα δημοτική Αρχή.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο και τη λειτουργία των ιδιωτικών παιδικών σταθμών και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και η πρόσφατη υπουργική απόφαση που εξαιρεί τον Δήμο Αμαρουσίου και άλλους 12 Δήμους από τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση.

Τόσο ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου , όσο και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισαν ότι  “Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού”.

Ειδικότερα ο Θεόδωρος  Αμπατζόγλου δήλωσε:

“Είχαμε συνάντηση με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών παιδικών σταθμών Αμαρουσίου. Υψηλή προτεραιότητα του Δήμου Αμαρουσίου είναι κανένα παιδί μας να μην μείνει εκτός δομής τη νέα σχολική χρονιά. 
Θα καλύψουμε την ανάγκη των παιδιών για φιλοξενία σε Παιδικούς Σταθμούς, κάθε μαρουσιώτικης οικογένειας, ώστε όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες τις ώρες που είναι μακριά από την οικογένειά τους.”

Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ανοιχτά και δωρεάν, τα 2 κολυμβητήρια τον Αύγουστο

otavoice