OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιππούσης για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες

Στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιππούσης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας παρέλαβε σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 από τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Ιάκωβο Φιλιππούση, την επίσημη πρόσκλησή του για τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα από τις 25 ως τις 31 Αυγούστου 2019.
Η τελετή έναρξης των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 20.30 στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης «Αρτεμις», δίπλα από το κολυμβητήριο του ΝΟΠ με την συμμετοχή αθλητών και μελών των αποστολών των 26 χωρών της Μεσογείου που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.
«Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία ώστε η Πάτρα να υπογραμμίσει την αθλητική και τουριστική φυσιογνωμία της και να φιλοξενήσει μια διεθνή αθλητική διοργάνωση που θα φέρει σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και στον οικονομικό ιστό της ευρύτερης περιοχής, προβάλλοντας την παράλληλα σ’ όλη τη Μεσόγειο», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας.
Ο κ. Φιλιππούσης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις ενέργειες της Οργανωτικής Επιτροπής ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην Πάτρα.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον νέο Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος»- ΔΙΚΕ

otavoice

Δ. Πάρου: Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη με την Αν. Προϊσταμένη του ΟΑΣΠ

otavoice

Δ. Ηλιούπολης: “Το Καρναβάλι πλησιάζει με δρώμενα για μικρούς και μεγάλους”

otavoice

O Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός τίμησε τον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ. Πτωχός: «Η συνεργασία μας είναι ουσιαστική και σημαντική»

otavoice

Αποκριάτικες λυρικές βραδιές στο ιστορικό Δημαρχείο Κεντρικής Κέρκυρας

otavoice